Meesters in HR-management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Human Resource Management Top up

Toelatingseisen:

Aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Deze masteropleiding is bedoeld om inzicht en deskundigheid opgedaan door middel van professionele kwalificaties te verbeteren en het vermogen om strategisch te denken over het beheer en organisatorische veranderingen te ontwikkelen.

Het diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Northampton en geleverd via onze partners LSM. Stratford College geeft aanvullende state of the art, cursussen om u te helpen langs uw academische programma met gemak. Deze aanvullende cursussen maken geen deel uit van de opleiding geleverd via LSM te vormen en zijn niet verplicht om het bereiken van de graad kwalificatie. Ze worden geleverd door Stratford College voor alle studenten te helpen te helpen de studenten met hun studievaardigheden. Wij zijn trots op het geven van focus en aandacht voor onze studenten. We identificeren hun verbeterpunten en bieden de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben om hun academische programma opdrachten te voltooien met gemak! Dit geldt ook voor de opleiding studenten te identificeren en aan te pakken belangrijke opdracht eisen, het verstrekken van inzicht in de juiste toepassing van de Harvard referencing systeem en andere gebieden die begrip van onderzoek, methodiek en andere essentiële studievaardigheden van de student te verbeteren ..

kwalificatie Overzicht

  • Credit Value 60 studiepunten
  • Kwalificatie Niveau 7

Module Synopsis

U vindt de "Dissertation en onderzoeksmethoden" module via deze Top Up programma ondergaan. Studenten zijn verplicht in te dienen hun proefschrift, samen met het onderzoeksvoorstel. Dit voorstel moet door de toezichthouder moeten worden goedgekeurd.

Onderzoekvoorstellen

Studenten zullen worden verplicht om een ​​onderzoeksvoorstel waarin de doelstellingen voor onderzoek en hoe ze te bereiken schetst in te dienen. Zodra het voorstel is ingediend, zal feedback worden verstrekt door de toezichthouder. Hij / zij zal dan bespreken welke veranderingen en verbeteringen - indien van toepassing - nodig zijn. Toezichthouders begeleiden studenten door het mijnenveld van het onderzoek, en om op te treden als een mentor en bron van steun.

het proefschrift

Het proefschrift biedt de mogelijkheid om te onderzoeken en de diagnose van een feitelijke human resource probleem of een probleem, het verzamelen en analyseren van relevante gegevens, om gefundeerde conclusies te kunnen trekken, en aanbevelingen doen voor verandering en verbetering. Het proefschrift kan zowel een theoretisch of empirisch perspectief te nemen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Lees Minder