Meesters in administratieve wetenschappen (mas)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Administrative Science (MAS) graad is een 30-credit mate de bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden van de afgestudeerden te verbeteren.

Het programma combineert zowel cognitieve en affectieve (interactief) instructie door middel van case studies, simulaties, individuele en groepsopdrachten en veldwerk dat helpt om kritische effectiviteit van managers te ontwikkelen. Het MAS educatieve ervaring wil kritische bestuurlijke competenties te ontwikkelen in een ondersteunende leeromgeving in combinatie met specifieke en duidelijke feedback.

Hoogtepunten programma

 • Een 30-krediet programma.
 • Een kans om het programma te beginnen op één van de drie toegangspunten in de loop van het jaar: september, januari, mei.
 • Kleine klassen aangeboden en klasse tijden zullen variëren.

Toelatingseisen

 1. Afgestudeerd aan opleiding of gelijkwaardig een 4 jaar bachelor.
 2. Handhaafde een cumulatieve Grade Point Average van 3,0 (B) in hun undergraduate studies.
 3. Twee (2) brieven van aanbeveling
 4. Persoonlijke toelichting van het doel
 5. Demonstreer efficiëntie in de communicatie van de Engels taal (voor internationale studenten wier eerste taal niet Engels). Dit kan worden bereikt door een van de volgende:
 • Het bereiken van een TOEFL iBT 79 of hoger
 • Het bereiken van een IELTS algemene band score van 6,0 of hoger

Diploma-eisen

 1. Minstens 21 studiepunten moeten worden ingevuld bij FDU.
 2. Studenten moeten een gemiddeld eindcijfer van 2,75 voor het huidige kwartaal te bereiken en behouden van een cumulatieve Grade Point Average van 2,75. Studenten die twee of meer C kwaliteiten ontvangen zal worden gewaarschuwd, en als bewijs van duidelijke verbetering in hun academische prestaties niet volgen, zullen ze op de academische proeftijd worden gezet of worden gevraagd zich terug te trekken van graduate studie.
 3. Alle studenten moeten de Capstone Course nemen Mads 6612 - Seminar over Strategic Management.
 4. Studenten zijn verplicht om 10 cursussen te volgen om het MAS die zijn gekozen uit een aanbod van cursussen af ​​te ronden. Studenten kunnen een enkel gebied van de studie voort te zetten of het ontwerpen van een programma dat hun specifieke carrière-gerelateerde doelen zal steunen.
 5. Het curriculum gebieden en credit distributie eisen zijn ontworpen om studenten flexibiliteit te bieden bij het plannen van een opleiding binnen een competentiegericht kader voor de professionele ontwikkeling. Studenten moeten met succes 30 studiepunten van de doctorale opleiding werk te voltooien in de volgende categorieën:
 • Administratieve Competenties (6 lessen / 18 studiepunten)
 • Analytische en besluitvorming Competenties (3 klassen / 9 studiepunten)
 • Capstone Seminar (laatste les / 3 studiepunten) MADS6612 - Seminar in Strategic Management
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... Lees meer

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Lees Minder