Meester van sport met hoge prestaties

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het personeel wordt wereldwijd zeer gerespecteerd op het gebied van sport en bewegingswetenschap, gezondheid en menselijke prestaties, met uitgebreide banden met de industrie, zowel lokaal als internationaal. Hun werk is gericht op samenwerking met coaches om het welzijn van atleten te verbeteren en benadrukt de relaties tussen lichaamsbeweging en optimale prestaties, gezondheid en welzijn in een reeks verschillende populaties. Unieke kenmerken van de Master in High Performance Sport zijn onder meer het flexibele curriculum, blootstelling aan wereldleiders in topsport en inhoud die geschikt is voor studentspecifieke leerdoelen die voldoen aan de uitgebreide eisen van de industrie.

Voor internationale studenten worden vakken online afgeleverd zonder dat ze hun thuisland hoeven te verlaten. Studenten zijn in staat om hun leren te contextualiseren voor hun lokale industrie en gemeenschapsbehoeften, evenals ervaring met expertise uit Australië en andere toonaangevende sportprestatielanden. Voor binnenlandse studenten wordt de cursus gegeven via online inhoud en een face-to-face intensieve week elk semester in het UTS Sport and Exercise Science-gebouw in het Moore Park Precinct, waar studenten worden ondersteund door infrastructuur van wereldklasse en de nieuwste stand van de techniek onderzoekslaboratoria, naast verschillende toonaangevende sportorganisaties. Deze locatie biedt een unieke omgeving en toegang tot teams en sportorganisaties die studenten ook praktische stages en stagemogelijkheden kunnen bieden. Over het algemeen zorgt deze cursus ervoor dat afgestudeerden zowel theoretisch als praktisch voorbereid zijn om te slagen in een competitieve, dynamische en mondiale omgeving om atleten en teams in staat te stellen blijvend succes te behalen.

De Master of High Performance Sport-cursus heeft tot doel afgestudeerden te produceren die: effectieve, samenwerkende en responsieve professionals zijn die in staat zijn om te leiden, te managen en te inspireren op het gebied van topsport. Toon reflectief kritisch denken om besluitvorming te optimaliseren en positieve verandering mogelijk te maken door middel van creatieve, effectieve en op bewijzen gebaseerde oplossingen. Persoonlijke, sociale en ethische verantwoordelijkheid nemen voor hun bijdrage aan sport, lichaamsbeweging en gezondheid door professionele sportwetenschappelijke praktijken te demonstreren, inclusief ethische overwegingen, wettelijke vereisten en de instelling voor dienstverlening. Kennis verwerven van methoden om de prestaties te verbeteren en blessures te verminderen, en een gedetailleerd planningsproces toepassen om hoogwaardige sportprestatiediensten en geoptimaliseerde gezondheidsresultaten voor gebruikers te leveren. Toon professionele relaties, effectieve en gevoelige communicatietechnieken, teamwork en betrokkenheid bij de belangrijkste belanghebbenden in een multidisciplinaire en diverse hoogwaardige sportomgeving. Toon professionele culturele competentie die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van inheemse Australiërs, inclusief fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel welzijn.

De Master of High Performance Sport-graad is bedoeld voor diegenen die op een expertniveau willen werken in high-performance sport, in verschillende omgevingen. Afgestudeerden plannen, leveren en analyseren strategische benaderingen voor topsporters en coaches, gericht op het verbeteren van de prestaties en het verminderen van blessures. Gedurende de cursus ontwikkelen studenten vaardigheden in kritisch denken om holistische besluitvorming te optimaliseren en positieve verandering mogelijk te maken door middel van creatieve, effectieve en op bewijzen gebaseerde oplossingen. Carrière-opties omvatten functies van beoefenaars (bijv. Sportwetenschapper, kracht- en conditiecoach, prestatieanalist, high-performance manager) in een verscheidenheid aan sportomgevingen (bijv. Professionele sportorganisaties, nationale en internationale prestatie-instituten, scholen, universitaire onderzoeksinstellingen, overheid en niet sportprogramma's die door de overheid worden gefinancierd).

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder