Meester van internationale bosbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The University of British Columbia Master of International Forestry (MIF) van The University of British Columbia is een intensief, cursusgebaseerd masterprogramma van 10 maanden dat de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen biedt die nodig zijn om de sociale, ecologische en economische uitdagingen van de mondiale wereld aan te pakken. beheer van bossen en natuurlijke hulpbronnen.

Waarom kiezen voor het MIF-programma?

De huidige beslissingen over bosbehoud en hulpbronnenbeheer worden genomen in voortdurend veranderende landschappen en er wordt onderhandeld over wereldwijde overeenkomsten. De internationale concurrentie voor bosproducten en -diensten neemt toe. Besluitvormers en praktijkmensen moeten bereid zijn om te concurreren in een snel veranderende sociale, economische en culturele omgeving.

Krijg de vaardigheden die grote internationale werkgevers willen

De MIF stelt afgestudeerden in staat om oplossingen te zoeken, te onderhandelen en te implementeren voor complexe mondiale bosuitdagingen, en vooral om zich aan te passen en te slagen in een snel veranderende wereld.

Breid uw professionele netwerk uit

Maak kennis met 's werelds toonaangevende bosinstellingen en maak verbinding met netwerken van internationaal ervaren professionals in de bosbouw en het beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Studeer aan een top 20 universiteit

UBC is een van de meest vooraanstaande universiteiten ter wereld op het gebied van bosbouwkwesties, is een van de oprichters van het International Partnership for Forestry Education en behoort consequent tot de 20 beste universiteiten ter wereld.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of British Columbia (UBC) is a global centre for teaching, learning and research, consistently ranked among the top 20 public universities in the world and recently recognized as North ... Lees meer

The University of British Columbia (UBC) is a global centre for teaching, learning and research, consistently ranked among the top 20 public universities in the world and recently recognized as North America’s most international university. Lees Minder