Meester van innovatie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De meester van innovatie

118917_IMG_8285JPG.jpg

Tijdens je opleiding zullen onze academici je voorzien van kennis in innovatief leiderschap, financiële vaardigheden voor ondernemers, hoe je de complexiteit van innovatie en ondernemerschap, bedrijfsinnovatieplanning en het creëren en vermarkten van nieuwe producten kunt navigeren. U zult begrijpen hoe u kapitaal kunt aantrekken en gedetailleerde kennis verwerven van de complexiteit van het initiëren, ontwikkelen, beheren en exploiteren van innovatie.

De meester van innovatie

Je voltooit vervolgens je diploma met een industrieel onderzoeksproject waarmee je de ontwikkelde vaardigheden kunt toepassen in een praktisch project.

Voor een 2-jarig programma kan deze graad worden gecombineerd met een tweede masteropleiding van Sydney Business School, UOW. Kies je tweede master uit de onderstaande lijst:

–– Master of Business

–– Master of Business Analytics

–– Master in financieel management

–– Master in Human Resource Management

–– Master in innovatie

–– Master in internationaal zakendoen

–– Master of Management

–– Master in marketing

–– Master in supply chain management

–– Master in projectmanagement

118853_Picture1.png

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

118854_Picture1.png

Wollongong Campus

Accreditatie en professionele erkenning

Afgestudeerden van de Master of Business Analytics ontvangen het Statistic Analysis System (SAS) Joint Certificate en het Advanced SAS Joint Certificate.

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot de Master of Innovation and Entrepreneurship, hebben we een erkende bachelor's degree met een equivalent gemiddeld cijfer van 50% of een Graduate Certificate in Innovation nodig

Waarom studeren bij ons?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen ervoor kiezen om de keuze te maken voor het keuzevak, Global Workplace Practice, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeelsbestand omvat, hetzij via een stage, een op de industrie gebaseerd project of deeltijdwerk.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder