Meester van de goddelijkheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beantwoord de oproep

De Master of Divinity (MDiv) graad is een 78-credit degree-programma dat professionele graduate onderwijs biedt voor degenen die willen zijn:

  • Gewijde predikanten of diakens
  • Congregationele leiders
  • Gemeenschapsorganisatoren of activisten
  • Geestverzorgers in instellingen voor ziekenhuizen, universiteiten of gevangenissen

Geworteld in de lange traditie van Wesleyan en Methodist toewijding aan het hoger onderwijs, Drew's MDiv bereidt een geleerd christelijk leiderschap in en voor de wereld. Of het nu gaat om een fulltime of twee-talige bediening, afgestudeerden van dit flexibele en innovatieve programma zullen geworteld zijn in het christelijke verhaal en de tradities, in staat tot effectief en creatief leiderschap en spiritueel en sociaal vindingrijk voor het cultiveren van het radicale evangelie van Jezus Christus in, met en voor de wereld.

Leer samen en waar je bent

Bij Drew weten we dat leren overal gebeurt. Deze graad is ontworpen om je leren te verbinden in een bediening context, in de seminariezaal, in online videoconferentie klaslokalen en in off-campus onderdompelingen. Het kan worden voltooid in een combinatie van persoonlijk en online leren, georganiseerd in een mix van semester-lange en intensieve schema's. Hoewel 3 jaar de meest gebruikelijke timing voor een MDiv blijft, kan deze graad in slechts 2 ½ jaar worden voltooid of kan deze gedurende vier jaar in deeltijd worden gevolgd.

aanmeldingsdeadlines

  • Lente - 1 oktober (internationale studenten)
  • Herfst - 1 april (internationale studenten)

Toelatingseisen

  • Bachelor's degree van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit, of van een gelijkwaardige buitenlandse instelling.
  • Transcripties voor alle academische studies na de middelbare school.
  • Verklaring van het doel van de aanvrager met uitleg over de redenen en doelstellingen voor het nastreven van de graad Master of Divinity.
  • Twee referentieletters met minstens één die afkomstig zijn van een religieuze leider

124305_amokubeyinje.jpg

Amo-Augustus Kubeyinje

Associate vice-president

Afgestudeerde inschrijving

Telefoon - 973-408-3646

Maak contact met mij op WhatsApp

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies ... Lees meer

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies and Drew Theological School. Be they teachers, poets, doctors, ministers, scholars, community leaders, activists or lifelong learners, graduates of Drew’s professional and academic graduate programs have a humanistic, creative and ethical way of thinking and working. Lees Minder