Meester van de goddelijkheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Meester van de goddelijkheid

46627_11.JPG

Dit is een 3-jarig programma dat is ontworpen om geïntegreerde training te bieden aan mensen die het pastoraat binnenkomen in verschillende situaties, waaronder zendingswerk, kerkelijke ministeries, onderwijs in theologische instellingen en andere aanverwante vormen van christelijke dienst. Het programma is gebaseerd op verschillende afdelingen van de theologische disciplines, waardoor het programma de student de mogelijkheid biedt zich te concentreren op één aandachtsgebied of specialisatie. Studenten in het programma kunnen een van de volgende accenten nastreven: bijbelstudies, christelijk onderwijs, kerkgeschiedenis, missies, pastorale, theologische en vertaalwetenschappen. Aan de andere kant kan een student een algemeen studiegebied nastreven zonder nadruk te leggen.

Het kost Kshs.75.000 ($ 750) collegegeld per semester.

De innames vinden elk jaar plaats in augustus / september, december / januari en april / mei.

Bezorgingsmodi zijn:

 1. Full time
 2. Feestdagen (dwz drie weken in april, augustus en december)
 3. Avond

De vereiste is een bachelordiploma met minstens 1ste klasse / 2de klasse Honours (hogere divisie) of lagere divisie met 2 jaar werkervaring / bediening).

46630_5.JPG

Aan het einde van de studie in het Master of Divinity-programma moet een student in staat zijn om:

 1. Toon een goede algemene kennis van de inhoud van het Oude en Nieuwe Testament.
 2. Ga bijbels en intelligent om met historische en actuele theologische kwesties en posities, zowel in de Afrikaanse als in de mondiale context.
 3. Breng duidelijk de oproep van christenen tot wereldevangelisatie tot uitdrukking en toon dat begrip door persoonlijke betrokkenheid.
 4. Aantonen van basisvaardigheden op het gebied van bediening.
 5. Leiderschap bieden in de kerk en para-kerkelijke organisaties.
 6. Definieer zijn / haar roeping, gaven en vaardigheden om goed te functioneren in een specifiek gebied van specialisatie.
 7. Leef een goddelijk leven, dien anderen met nederigheid en toon morele en ethische integriteit in alle omgang met geloofsgenoten en de samenleving in het algemeen.

Toelatingseisen

Alle aanvragers voor toelating tot het Master of Divinity-programma moeten aan de volgende vereisten voldoen:

 1. Een bachelordiploma in een specialisatiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief puntengemiddelde van ten minste 3,00 op een schaal van 4,00, of een diploma dat is toegekend met een eerste klas of een hogere tweede klas of een equivalent daarvan.
 2. Kandidaten met 2,75 cumulatief puntengemiddelde of hoger of tweedeklas lagere divisie of het equivalent daarvan moeten na hun afstuderen minimaal twee jaar relevante ervaring hebben.
 3. Een aanvrager die niet aan de bovenstaande eisen voldoet, moet een bachelordiploma op een specialisatiegebied en een postgraduaat in het relevante studiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief cijfer van gemiddeld 3,00 op een schaal van 4,00 voorleggen. of het equivalent daarvan.

46629_4.JPG

Wijze van levering

3 academiejaren (voltijds)

Tariefstructuur

Full time

 • Collegegeld: 65.400
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 80.925
 • Totaal per jaar: 242.775
 • Totaal voor programma: 728,325

46625_10.JPG

Hoe te solliciteren

 • U kunt online solliciteren door op Online solliciteren of te klikken
 • Download aanvraagformulier Aanvraagformulier
 • U kunt uw aanvraag verzenden naar Public Relations of Admissions

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

46622_1.JPG

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder