Meester in verantwoordelijke marketing en internationaal handelsmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Onze Master in Marketing Management en Verantwoorde Internationale Handel is een uniek, echt transformatief en innovatief programma van excellentie om uw talenten en capaciteiten ten volle te ontwikkelen voor het bewuste management van bedrijven en organisaties.

Deze master wordt onderwezen in 3 verschillende modaliteiten; wekelijks, tweewekelijks en online. Al onze gesprekken beginnen in de maanden februari en oktober en hebben een duur van 9 maanden.

Waarom een master in CMI nemen

 • De huidige uitdagingen vereisen verschillende en effectieve oplossingen om de balans te herstellen die maatschappij en natuur vragen van bedrijven en organisaties.
 • Groeien als leider, manager en als persoon, persoonlijke ontwikkeling bevorderen.
 • Een bewust leider worden en de vaardigheden verwerven van verantwoord management en beheer van bedrijven en organisaties.
 • Een globale visie verkrijgen die ons in staat stelt met succes de oplossing te vinden voor de complexe problemen waarmee leiders op internationaal niveau te maken hebben.
 • De nieuwste kennis en technologische vooruitgang in het digitale tijdperk verwerven.
 • Om uw eigen bedrijf vanuit het niets op te zetten en te beheren, met de steun van het CMI Startup Area.
 • Om deel uit te maken van de WCC-gemeenschap, volledig toegewijd aan de integrale ontwikkeling ervan en om u de beste diensten en voordelen van onze instelling te bieden.

Onderwijzend personeel

De faculteit van CMI bestaat uit experts in het veld met een internationaal succesprofiel en uitgebreide professionele ervaring, artsen, promovendi en onderzoekers in hun specialiteit. Details over de CMI-faculteit zijn te vinden in de sectie Faculteit en Onderzoek.

Innovatieve lesmethodiek

De programma's hebben de WCC-lesmethode, een innovatieve, gespecialiseerde en geavanceerde pedagogiek met behulp van een geschikte ervaringsgerichte combinatie van theorie, praktijk, onderzoek en de casusmethode, training in besluitvorming en met uitgebreide monitoring van de prestaties en ontwikkeling van studenten door persoonlijke begeleiding en doorlopende leerevaluaties. De programma's zijn gebaseerd op aangepaste en unieke curricula die de algemene ervaring en ontwikkeling van de student benadrukken.

Beperkte plaatsen: maximaal 30 studenten per klas.

De programma's hebben het equivalent van 60 ECTS-credits.

toelatingsproces

 • De reservering van plaatsen wordt toegekend in overeenstemming met de vereisten van het toelatingsproces.
 • Het registratieproces kan het hele jaar door worden uitgevoerd, hoewel inschrijving in een van de cursussen afhankelijk is van het bestaan van vacatures.
 • De selectie van kandidaten wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie bestaande uit het management van de WCC en het programma.
 • De WCC zal de kandidaat per e-mail schriftelijk het resultaat van het toelatingsproces meedelen.
 • Het collegegeld impliceert een definitieve reservering van plaats, en het zal worden verkregen door het betalen van 770 euro aan collegegeld.
 • Voor persoonlijk advies en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier van het web, per e-mail naar het adres

Toelatingsvoorwaarden

Documentatie om te verzenden naar [email protected]:

 • Curriculum Vitae.
 • Motivatiebrief.
 • Universitair diploma dat de voltooiing van masterstudies mogelijk maakt. De graad is mogelijk uitgegeven door universiteiten over de hele wereld.
 • Academisch bestand.

Toelatingsproces:

 • De selectie van kandidaten wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie bestaande uit het management van de WCC en het Responsible MBA-programma.

kalenders

Financiering en kortingen

CMI biedt financieringsdiensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van studenten die dit nodig hebben. Het biedt ook kortingen voor groepen en bedrijven en organisaties.

Neem voor meer informatie over financiering en kortingen contact met ons op.

Professionele stages in bedrijven

CMI biedt geïnteresseerde studenten de mogelijkheid om Professional Practices in Business uit te voeren als een Master's Degree Project of als aanvulling daarop.

Deze praktijken zullen dienen om op de echte arbeidsmarkt een ideale aanvulling op het door het studieplan ontwikkelde leren te realiseren.

De duur van de stage is 150 uur, met een equivalent van 6 ECTS.

Bovendien hebben alle studenten de mogelijkheid om de stageperiode op een extracurriculaire manier voort te zetten, dat wil zeggen, zonder kosten voor credits, voor een maximale periode van 6 maanden.

De Professional Practices in Business zullen ook op een extracurriculaire en vrijwillige manier beschikbaar zijn voor de studenten die het Master's End Project maken.

Alle CMI Professional Practices in Business worden betaald .

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Lees meer

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Lees Minder