Meester in supply chain management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master in Supply Chain Management is gericht op alle professionals die hun vaardigheden en kennis op een krachtigere manier willen ontwikkelen op het gebied van operationele en logistieke processen. Deze masteropleiding biedt de nodige hulpmiddelen om het concurrentievermogen van het bedrijf te vergroten.

Met dit alles zult u in staat zijn om een strategische visie te ontwerpen, implementeren en onderhouden van het Operations Area Management en in het bijzonder van de logistiek en het integraal beheer van de supply chain. Gedurende het programma leert u een logistieke strategie te definiëren die rekening houdt met het milieu en daarmee alle gebieden op een innovatieve en duurzame manier te beheren.

Kies om te trainen bij ENEB , een van de meest relevante afstandsscholen in Europa waarmee je op het hoogste niveau kunt trainen, waar dan ook en met de dagelijkse ondersteuning van alle docenten en docenten.

Voor wie is het bedoeld?

De Master in Supply Chain Management is gericht op professionals op het gebied van logistiek en operations en op gebieden die verband houden met de supply chain, zoals: inkoop, voorraadbeheer, magazijnbeheer en ontwerp, productie, transport en distributie.124176_Propuesta-imagen-Oferta-Master-en-Supply-Chain-Management-Keystone.jpg

doelstellingen

Het curriculum van de Master in Supply Chain Management is bedoeld om de student de volgende kennis en vaardigheden te bieden:

 • Definieer een logistieke strategie rekening houdend met de economische en zakelijke context.
 • Voer het beheer van het leveringsgebied uit.
 • Plan en pas acties toe op de functionele en operationele gebieden van de supply chain.
 • Pas de nieuwste ontwikkelingen in informatietechnologie toe voor supply chain management om meer toegevoegde waarde te genereren.
 • Beheers de sleutels tot nieuwe bedrijfsmodellen op basis van elektronische handel.
 • Verbeter de capaciteit in resource management, probleemoplossing en verhoog de efficiëntie bij het nemen van beslissingen.
 • Ken en gebruik benchmarking in de supply chain.
 • Beheer de supply chain op een ethische en verantwoorde manier.

Carrièremogelijkheden

De Master in Supply Chain Management bereidt je voor op het uitvoeren van verschillende functies in het operatiegebied van een bedrijf, het verwerven van vaardigheden en managementtechnieken, met het oog op het ontwikkelen van verantwoordelijkheidsfuncties in de toekomst als: directeur verantwoordelijk voor operations, verantwoordelijk voor logistiek, verantwoordelijk distributie, inkoopdirecteur, vraagplanner, onder anderen.

Triple titratie

Aan het einde van je studie ontvang je een drievoudige graad uitgegeven door de European Business School of Barcelona, goedgekeurd en gecertificeerd door de Isabel I University:

 • Meester in supply chain management
 • Diploma van specialisatie in coaching en NLP
 • Business English Program Certificate

Al onze trainingsprogramma's worden begeleid door een optionele cursus Engels op zakelijk niveau, waarmee u in een internationale werkomgeving kunt werken. In het geval dat u het niet neemt, krijgt u een dubbele graad.

leerplan

De Master in Supply Chain Management bestaat uit de volgende blokken:

 • Blok 1. Supply chain management
 • Blok 2. Commerce
 • Blok 3. Internationale handel
 • Blok 4. Coaching
 • Blok 5. NLP (neurolinguïstisch programmeren)
 • Blok 6. Personeelsbeheer en managementvaardigheden
 • Blok 7. eCommerce
 • Blok 8. Financieel beheer
 • Blok 9. Proces- en kwaliteitsbeheer
 • Blok 10. Magazijnbeheer
 • Blok 11. Simulatiemodellen en nieuwe technologieën

methodologie

Om het persoonlijke en professionele leven te combineren, wordt de Master in Supply Chain Management volledig online onderwezen. Op deze manier hebt u toegang tot alle trainingsinhoud via onze virtuele campus, dit is het belangrijkste platform van uw training, zodat u overal ter wereld en op elk moment kunt studeren. Alle evaluaties en laatste werken worden ook op afstand uitgevoerd.

Na registratie kun je toegang krijgen tot de Virtual Campus met alle academische middelen die je nodig hebt, waardoor je een permanente communicatie krijgt tussen de andere studenten en de professoren, krijg je toegang tot discussieforums, kun je de training in het Engels voor leidinggevenden voltooien en heb je toegang tot de Campus ENEB om al je collega's te ontmoeten, naast vele andere mogelijkheden.

evaluatie

Constantie is een van de assen in uw trainingsplan. Via de zelfbeoordelingen die via de Virtual Campus worden aangeboden, kunt u de opgedane kennis consolideren. Om alle onderwerpen te halen, is het van essentieel belang om voor elk onderwerp een eindpaper te geven. Wanneer uw docententeam u heeft beoordeeld, kunt u uw notitie bekijken op de virtuele campus. Op dezelfde manier zal een document naar uw e-mail worden gestuurd, waarin alle punten van uw case study uitvoerig worden toegelicht.

In de evaluatie zullen je docenten de volgende aspecten beoordelen:

 • Presentatie van de oefening, ontwerp, visuele rijkdom en spelling.
 • Ontwikkeling van het werk, complexiteit van de verklaring, logica en samenhang in de resultaten behaald in de praktijk.
 • Toegevoegde waarde bij de analyse en ontwikkeling van de voorgestelde zaak.

Er dient aan te worden herinnerd dat alle zelfevaluaties vrijwillig zijn en niet worden berekend voor het eindcijfer voor elk van de onderwerpen.

Je kunt de rest van de ENEB trainingsprogramma's bekijken - Barcelona European School

123493_duracion_y_precio.png

Startdatum: om te kiezen
Duur: 18 maanden
Prijs: € 7.200
De prijs met beurs is 249 euro.
Deadline: Contact

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carác ... Lees meer

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carácter internacional en España y Latinoamérica, formando a altos cargos en toda la comunidad hispanohablante. Lees Minder