Meester in innovatie en toeristische marketing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Studentenprofiel

De Masters in Innovation and Tourism Marketing is bedoeld voor mensen die gepassioneerd zijn door de cultuur van innovatie, technologie en marketing toegepast in toeristische organisaties.

Aanvragers die aan dit programma willen deelnemen, moeten zijn afgestudeerd aan een toerismegerelateerde studie of een diploma in een ander academisch veld hebben. Dit programma is geschikt voor studenten die hun kennis willen opdoen of uitbreiden met betrekking tot de opzet en het operationeel beheer gericht op innovatie en marketingprocessen in de toeristische sector.

Daarom moeten toekomstige studenten een algemeen belang tonen in het toerisme als geheel en in de innovatieve aspecten van marketing, creativiteit en ontwerp van toeristische producten, communicatie, distributie en nieuwe technologieën die in deze sector worden toegepast.

5148_turismo.jpg

Belangrijkste feiten

De huidige samenleving evolueert in een gestaag tempo. Elke dag ontstaan er andere problemen en uitdagingen, waardoor de ontwikkeling van bedrijven een onzeker pad wordt. Om te groeien en bij te dragen aan de vooruitgang van de wereld, moeten ondernemingen nieuwe oplossingen voor de markt en hun bedrijfscultuur presenteren, zonder het echte doel van een samenleving te negeren: bijdragen aan het algemeen belang.

Het doel van de Masters in Innovation and Tourism Marketing (ITG) is om elke deelnemer te voorzien van sterke leiderschapsvaardigheden in een internationale en multiculturele context om kennis en competenties te verwerven over innovatie, technologie en marketing, en de mogelijkheid om ze in het echt toe te passen situaties.

Erkende academici en succesvolle leidinggevenden sluiten zich aan bij een sterk facultair team, dat studenten het brede perspectief van een bedrijf in zijn verschillende aspecten presenteert, waardoor toekomstige leiders worden geholpen bij hun besluitvormingsprocessen.

De individuele evolutie van studenten hangt af van hun coöperatieve houding en ruimdenkende persoonlijkheid. Als onderdeel van een internationale, multiculturele groep zullen klasgenoten met elkaar moeten samenwerken en samenwerken om verschillende taken en casestudy's op basis van echte problemen te overwinnen. Natuurlijk zullen netwerken groeien in de klas en de gecreëerde obligaties kunnen leiden tot projecten die verder gaan dan het masterprogramma.

Tijdens het ITG krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om de innovatiewereld rechtstreeks in een organisatie te voelen. Met een minimum van 150 uur praktisch werk draagt de stage rechtstreeks bij aan de ervaring en het professionele profiel van studenten.

Bovendien zullen de carrièrediensten van UCAM beschikbaar zijn voor de ITG-studenten, waaronder de SOIL - "Orientation and Work Placement Service" van UCAM, "Portal de Empleo" - het arbeidsportaal van de universiteit - en het "Network of Recruiting Erasmus", een dienst die promoot tewerkstelling van internationale studenten in topbedrijven in heel Spanje.

Carrièremogelijkheden

De training van de master Innovation and Tourism Marketing biedt toegang tot zowel de particuliere als de publieke sector op de arbeidsmarkt.

Er is een breed scala aan professionele verantwoordelijkheden en profielen die kunnen worden overgenomen door afgestudeerden van deze cursus. De vaardigheden die tijdens deze Master worden verworven, bereiden studenten voor op leidende posities in bedrijven en om hun eigen businessplan op te stellen als ondernemers.

Aan het einde van het programma zijn afgestudeerden gekwalificeerd om:

  • Succesvol een eigen bedrijf ontwikkelen in de toeristische sector.
  • Start / hervat hun carrière in de particuliere sector met verantwoordelijke functies op afdelingen algemeen management, innovatie, human resources, marketing of communicatie.
  • Werk als project- of productmanagers, online managers in eCommerce, sociale media, revenue management etc. of als manager van innovatie- en toerismetechnologie.
  • Ontwikkel hun loopbaan in de publieke sector, bijvoorbeeld in de planning en het beheer van slimme bestemmingen.
  • Adviseer publieke en private bedrijven bij de innovatie, marketing en implementatie van nieuwe technologieën bij de ontwikkeling van toeristische projecten.
  • Begin hun professionele carrière op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Dra. Ginesa Martinez del Vas

Directeur van de Master in Innovation and Tourism Marketing

Toerisme is goed voor een derde van de totale wereldhandel. Bovendien is toerisme de sector die de meeste banen creëert en zich ongevoelig voor economische neergang heeft bewezen. Daarom moeten toekomstige studenten een algemeen belang tonen in het toerisme als geheel, evenals in de innovatieve aspecten van marketing, creativiteit en ontwerp van toeristische producten, communicatie, distributie en nieuwe technologieën die in deze sector worden toegepast. Spanje is een wereldmacht in de toerismebranche met uitgebreide ervaring in onderzoek en ontwikkeling, waardoor we een schat aan kennis hebben kunnen opbouwen, waarvan we het gevoel hebben dat we die moeten delen en waar we over moeten leren. In de afgelopen tien jaar heeft de introductie van nieuwe managementsystemen en producten een revolutie teweeggebracht in de toeristische branche. De technologische omgeving van vandaag vormt een uitdaging voor de individuele exploitant om op gelijke voet te concurreren met alle verschillende soorten organisaties in de sector.

Deze nieuwe manier van zakendoen heeft een revolutie teweeggebracht in de toerismesector en tegelijkertijd omgezet in het op een na grootste percentage zoekopdrachten op internet en nummer 1 in termen van monetaire internettransacties. Kwaliteit, het vermogen om zich snel aan te passen aan verandering, gepersonaliseerde marketing, innovatieve producten en het creëren van nieuwe toeristische ervaringen - dit zijn de fundamenten waarop de toekomst van het toerisme rust.

De voortdurende opkomst van nieuwe concurrenten en nieuwe technologieën, samen met de specialisatie en professionalisering van de sector betekent dat bedrijven en werknemers in de industrie gelijke tred moeten houden met deze veranderingen. Deze ambitie vereist een diepgaand begrip van individuele markten en klanten, roept zijn stakeholders op om creatief te zijn, op de hoogte te blijven van veranderingen in de populaire cultuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen te begrijpen en ze winstgevend te kunnen gebruiken. Dit zijn de vaardigheden en kennis die deze meester studenten zal helpen verwerven.

De Masters in Innovation and Tourism Marketing aangeboden door UCAM, een aangesloten lid van de World Tourism Organisation (UNWTO), is een essentiële stap in het aanscherpen van professionele vaardigheden en een enorme sprong voorwaarts in de modernisering van toerismebeheer, waardoor het concurrentievermogen van toerisme wordt verbeterd bedrijven en populaire toeristische bestemmingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Lees meer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of man and mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Lees Minder
Murcia , Spanje Online + 1 Meer Minder