Meester in het prototypen van toekomstige steden

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma richt zich op de problemen van stedelijke planning en beheer met behulp van nieuwe stadsmodellen en technologieën. Het wordt geleid door internationale en Russische wetenschappers en experts die de huidige agenda vormen voor slimme stadsontwikkeling in Rusland en wereldwijd. Het belangrijkste principe van het programma is leren door te doen. Het programma vindt plaats in een laboratoriumachtige omgeving, waar studenten nieuwe technologie uitproberen, prototypen maken, de stad onderzoeken en analyseren door middel van gegevens, en projecten ontwikkelen die een relevant antwoord zijn op complexe problemen die van invloed zijn op moderne steden.

Het programma nodigt architecten, ontwerpers, ingenieurs, economen, ondernemers en afgestudeerden uit die geïnteresseerd zijn in het beheer van steden en technologieën. De tijdens het programma verworven vaardigheden bieden de afgestudeerden een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden bij grote technologische bedrijven, stadsadministraties of hun eigen innovatieve bedrijven.

Over het programma

Doelstelling

Het doel is om de studenten in staat te stellen projecten te ontwikkelen gerelateerd aan de Urban Habitat, in alle lagen van de Stad Anatomie, inclusief in de fysieke structuur van de stad (milieu, infrastructuur en stedenbouw), stedelijke diensten en informatieve oplossingen, de sociale relaties en bestuur van informatietechnologieën in alle fasen van analyse, project en beheer van de stad.

Prototype Project Methodologie

De strategie is dat de studenten leren prototypeprojecten te ontwikkelen die toepasbaar zijn in elk aspect dat betrekking heeft op de stad, te beginnen met hun vermogen om gegevens te analyseren, om passende technologie en ontwerpvoorstellen te integreren die de huidige realiteit zullen veranderen, waaronder ook het voorstel van een economisch model dat dienovereenkomstig wordt beheerd.

Project = Analyse Technologie Ontwerp Fabricatie Implementatie

Milieu

Het programma vindt plaats in het FAB LAB-laboratorium, waar de studenten in een zeer hechte en praktische relatie met technologie werken. Op het einde, heeft de student de vaardigheden ontwikkeld door de verschillende studiegebieden die hij heeft ondernomen, dus in staat om elk soort project aan te pakken. Om dit te bereiken, moeten de studenten zowel individueel werken, om hun eigen vaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook in samenwerkingsgroepsprojecten, hetzij op afstand of fysiek, met andere universiteiten of steden waarin de Master in Prototyping Future Cities actief is.

Voor wie?

Het Master in Prototyping Future Cities-programma is gericht op:

 • Professionals uit verschillende vakgebieden met betrekking tot stad en stedelijkheid, geïnteresseerd in het versterken van hun technisch en projectmatig kennisspectrum, met als doel meer te weten te komen over meer geavanceerde technologieën en tools die kunnen worden toegepast op stadsschaalprojecten;
 • Stadsbestuurders, geïnteresseerd in het begrijpen van het volledige potentieel van informatietechnologie om de efficiëntie van hun steden te optimaliseren of nieuwe principes toe te passen die van invloed zijn op de prestaties van steden;
 • Werknemers uit de privésector op het gebied van ontwikkeling, onderhoud en / of beheer van een stad en zijn stedelijke diensten, geïnteresseerd in de integratie van informatietechnologie in het proces van hun werk;

Deskundigen op het gebied van informatietechnologie, die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een nieuwe applicatie die op stedelijke schaal kan worden geïmplementeerd.

Het masterprogramma «Prototyping Future Cities» heeft als doel zijn studenten te trainen in:

 • Het vermogen om de functies van een stad te begrijpen en te evalueren vanuit de uitgangspunten van data en rationele informatie.
 • Het vermogen om fysieke prototypen te maken van welke technologie dan ook met het startpunt van digitale fabricage en de verschillende componenten en implementaties ervan.
 • Het vermogen om de economische en sociale omgeving van een stad te analyseren en te evalueren en op een positieve manier te manipuleren.
 • Het vermogen om stedelijke projecten van transformatie door middel van fysieke ontwerpen en / of internationaal platform te ontwikkelen.
 • Het vermogen om te werken in teams van internationale en multidisciplinaire leden.

Vereisten

Aanvragen zijn welkom bij elke afgestudeerde of jonge professional met een diploma in:

 • Ontwerp, architectuur of stedenbouw,
 • engineering,
 • Economie,
 • Gegevensanalyse,
 • Sociologie.

Het programma is gericht op jonge professionals met interdisciplinaire en internationale professionele ervaring. Kandidaten zonder specifieke werkervaring zullen worden geëvalueerd op basis van hun motivatie en analytische vaardigheden. We nodigen u daarom uit om uitgebreid stil te staan ​​bij uw motivatiebrief. Aanbevelingsbrieven komen ook aan de orde tijdens de toelatingsprocedure. Ten slotte is de Engelse vaardigheid een belangrijk criterium voor succes in MA Prototyping Future Cities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher educa ... Lees meer

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher education. Based in the vibrant center of Moscow, with campuses in St. Petersburg, Nizhny Novgorod and Perm, HSE offers outstanding academics at all levels and includes more than 25 English-taught Master’s programmes and 8 English-taught Bachelor's degree programmes. Lees Minder
Moskou , Nizhny Novgorod , Sint Petersburg + 2 Meer Minder