Meester in het interieur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wakker worden met schoonheid. Een nieuw concept van interieurontwerp Master

Het kenmerk van deze cursussen is dat de academische theorie wordt gecombineerd met de praktijk op de site met echte banen.

De master concentreert zich op de grote vragen van 'schoonheid' en zijn identiteit met geavanceerde methoden in de ontwerpsamenstelling. Na een inleiding tot de planning van de site, breidt de cursus zich uit op verschillende thema's, zoals woningen, groene tentoonstellingsruimten, internationale showroom, duurzame kantoren en spirituele ruimtes, die de expressie van een grondige kennis van de ruimtes, vormen, materialen en lichtontwerp als hulpmiddelen voor de uitdrukking van ons innerlijk en van de cliënt.


Schetsen: kijk diep in je creativiteit

Deze cursus wil ons helpen de kernelementen van internationale masterprojecten voor interieurontwerp te begrijpen. Door de fundamentele elementen van vorm snel te tekenen, absorberen of drukken we de essentie van de ontwerpideeën uit.


Internationale tekening

Focus op de internationale manier van coderen van bestanden en classificeren van tekensymbolen, methoden, lagen, details en manieren om projecten in een wereldwijd designfirma te verbeelden, zodat de studenten al in staat zijn om zich aan te melden bij echt werk in een internationaal bedrijf.


Geavanceerde technologie: de toekomst

De kennis van technieken en nieuwe ontwerptechnologieën garanderen onze controle over onze leveranciers en hun kosten op de renovatiesite. Heel belangrijk voor onze Interior Design Academy.

Start een nieuwe geavanceerde aanpak met groen ontwerp en duurzame technologie, waarbij het mogelijk is om in een directe ervaring met een prototype sterktes binnen de geconstrueerde vormen te begrijpen en waar te nemen door hun verhoudingen onder controle te houden.


Geschiedenis van het ontwerp: het verleden is nu

de geschiedenis van architectuur en design kennen, niet alleen als een informatie uit het verleden, maar ook als een echte perceptie van het grote avontuur van de belangrijkste auteurs op dit gebied (en over hun leven). In ons nieuwe concept van de International Master of Interior Design denken we dat elke vorm van kunst de manifestatie is van de innerlijke, levendige en rijke wereld van de kunstenaar. Dit geldt ook voor architect en ontwerper en is mogelijk om te gaan, tijdens de cursus, direct op de historische plaats en om de "geest van de plaats" en van zijn auteur waar te nemen.


Chromatische perceptie: geniet van de kleuren

introduceert studenten kennis van de invloed van kleuren op mensen in hun verschillende combinaties in de hoeveelheid en soort vormen en geometrie waaruit ze kunnen worden samengesteld, waarbij verschillende percepties binnen de publieke / private ruimte en interieurs worden afgebakend. Als internationale meester voor interieurontwerp wordt dit onderwerp fundamenteel behouden.


Online ontwerpdiensten: digitale marketing

Introduceert studenten op de meest innovatieve en geavanceerde manier om online te werken en klanten te ontmoeten via internet, waarbij het hele ontwerpproces wordt ontwikkeld via de meest recente Digital Web Marketing om volledig betrokken te zijn bij de hedendaagse manier van werken over de hele wereld.


Geavanceerde portfolio

De presentatie van de uiteindelijke werken aan de klant is erg belangrijk omdat het de manier is om een ​​specifiek gezichtspunt van het project af te beelden door middel van de kleuren, materialen, licht, het creëren van de omgeving en de sfeer van het beeld. Het leren van de geavanceerde manier om een ​​portfolio te maken, betekent om een ​​sterke identiteit voor het werk te schetsen en succes te hebben in de laatste belangrijke stap van de presentatie.


3D-model / weergave

Richt zich op het brengen van 2D-tekeningen en schetsen over 3D-modelweergave als voertuigen voor ontwerpdenken en -perceptie. Observatie eerst en analytisch onderzoek na, met verschillende interieursruimtesoefeningen die creatieve vaardigheden ontwikkelen. 3D-renderingsoftware leren V-Ray voor beeldopbouw met verschillende 3D-modellen.


Professionele oefening

Deze cursus in de master Interieur Design onderzoekt de organisatie en het beheer van echte praktijken voor het leveren van professionele ontwerpdiensten. Het richt zich op de verantwoordelijkheden van de architect vanaf de pre-contractfase tot en met de kostenraming met een bestek en bouwspecificaties. We zullen alle aspecten behandelen, zoals de toepassing van computertechnologie bij het opstellen van specificaties en bezoeken bouwconstructies.


Klantenmanagement

De ontmoetingen met de klanten van de eerste tot de laatste keer, om hun werkelijke behoeften te begrijpen, om de conceptversie van het eerste idee en de volgende stap afbeeldingen van het project te tonen. Ze tot het einde toe door verschillende fasen van het werk kunnen loodsen en laten zien hoe het mogelijk is om de grootboekaantekening te beheersen, is een delicaat werk. De juiste aanpak als gedragstijd en ritmes om de verschillende stappen van het project te laten zien, is een zeer belangrijk onderdeel van het gewone professionele werk. Florence interieur school introduceren studenten ook in dit onderwerp.


Carrièremogelijkheden

We kiezen meestal onze medewerker bij onze beste studenten. De studenten behalen de titel MASTER-Interior Designer of Dual MASTER of Interior and Furniture design meer als een Certificate of Professional Practice en kunnen doorgaan met hun professionele carrière op het gebied van Interior Design als een freelancer of associate binnen Interior Design en Architecture bedrijven of werknemers in creatieve industrieën zoals tentoonstellingsontwerp, evenementontwerp, decoratie, productontwerp, meubeldesign, 3D-specialisatie, renderingspecialisatie, projectillustratie, visuele merchandising.


Het concept van de cursus

Het kan gebeuren dat je tijdens het uitvoeren van je project, terwijl je je model onder het licht observeert, jezelf gaat begrijpen, wie je werkelijk bent en wat je echt wilt van het leven.

Deze Master is bedacht in een bureau voor Architectuur en Interieur- en Meubelontwerp om theorie en echt werk te combineren en hoopt je te veranderen en je via de "Perceptie in Ontwerp" -methode te laten ontdekken wie je bent en wat de realiteit is als resultaat van je werk en jouw onderzoek. Als ontwerper ontdek je de wereld en je toekomst. Je kunt de uitleg van de cliënt diepgaand leren kennen en begrijpen, je zult erin slagen de tekens te herkennen die een materiaal uitzendt, je kunt de geluiden en de geuren van de natuur waarnemen en een dialoog creëren tussen je project en het meest innerlijke deel van jezelf. Licht, ruimte, materiaal en constructie zijn de elementen om een ​​poëzie van het project te creëren, zonder ooit de essentie van kostenbeheersing te vergeten of de processen in de uitvoerende inrichting te begrijpen als een interieur en het management van een team van vakmensen die betrokken zijn bij het realiseren van uw meesterwerk .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - ... Lees meer

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - together with visits to workshops, laboratories, factories, and stores. The courses take into account the results of the most important international academic research with testimony from world-famous designers and architects. Lees Minder