Meester in duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Business as usual is voorbij!


Deze Master of Science-graad in ondernemerschap en duurzame innovatie is ontworpen voor ondernemers die de instrumenten van het bedrijfsleven willen toepassen om 's werelds meest urgente sociale en milieuproblemen op te lossen.

Een tweejarig residentieel programma in Berlijn en Parijs, de master in ondernemerschap en duurzame innovatie bouwt voort op de nieuwste ideeën over ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid.

Meer dan zes termen, studenten zullen praktische kennis verwerven in de klas over relevante bedrijfsmethoden en -hulpmiddelen, zoals bedrijfsmodellering, evenals directe ervaring op het gebied van een stage, een adviserende opdracht of een bedrijfsontwikkelingsproject.

Praktisch idealisme

Wij zijn van mening dat studenten van dit programma pragmatische idealisten zullen zijn. De meeste studenten hebben een achtergrond in economie, natuurwetenschappen of techniek. Ze zijn vloeiend in het Engels en geïnteresseerd in het nastreven van een internationale zakelijke carrière die gericht is op het bouwen van innovatieve en duurzame bedrijven.

Dit fulltime, tweejarige programma wordt volledig in het Engels gegeven, maar de ernstigste duurzaamheidsproblemen zijn grensoverschrijdend, dus studenten studeren ook een tweede taal. Cross-culturele perspectieven worden verder aangemoedigd door gesprekken met de internationale faculteit en studenten van ESCP en met frequente sprekers.

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma met minimaal 180 ECTS
  • Een universitaire achtergrond bij voorkeur in economie, sociale of natuurwetenschappen of engineering
  • Vloeiend Engels: TOEFL-, TOEIC- of IELTS-scores of Engelse toets op de campus
  • Werkervaring niet vereist (indien gegeven, wordt een maximum van 2 jaar aanbevolen)

Vergoedingen en financiën

Voor het tweejarige programma is een vergoeding van € 26.700, - verschuldigd.

De kosten worden in vier termijnen gefactureerd en zijn als volgt verschuldigd:

  • Eerste termijn: 1 september 2021
  • Tweede termijn: 1 januari 2022
  • Derde aflevering: 1 juni 2022
  • Vierde termijn: 1 januari 2023

Aanmeldingskosten

De inschrijfkosten zijn vastgesteld op € 130.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder