Meester in cyberbeveiliging

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master

Icone


Het masterprogramma voor cyberbeveiliging wordt in het ENGELS gegeven. Het Master in Cyber Security-programma is ontworpen voor diegenen die hun technische en programmeervaardigheden willen uitbreiden om zakelijke beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Onze uitgebreide cursussen zullen een solide basis bieden in belangrijke technologie, waaronder computer- en netwerkbeveiliging, cryptografie, analyse van enterprise security-architectuur, enz. De afgestudeerden zullen leren op de hoogte te blijven van snel veranderende technologie, zich aan te passen en te controleren op nieuwe bedreigingen en een succesvolle carrière te beginnen in zakelijke beveiliging.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Eerste jaar

Tijdens het eerste jaar vatten studenten snel de basisprincipes van informatica samen en richten ze zich vervolgens op de grondbeginselen van cyberveiligheid, waaronder computerarchitectuur, beveiliging van besturingssystemen, veilig programmeren, netwerken en cryptografie.

modules

Computer architectuur Scripttalen
Veilig programmeren Java-programmering
Gegevensstructuren en algoritmen Identiteits- en toegangsbeheer
Praktische Unix Technisch schrijven en presenteren
Windows-beheer Inleiding tot interactie-ontwerp
Besturingssystemen Leiderschap en groepsdynamiek
Computer netwerken Veilig gegevensbeheer
Cryptografie Seminars & Workshops
Software Engineering & Design

Tweede

Het tweede jaar stelt studenten bloot aan verschillende dimensies van cybersecurity. Onderwerpen variëren van Mobile and Cloud Security tot Digital Forensics en Quantum Communication and Cryptography. Daarnaast nemen studenten deel aan communicatie- en leiderschapsmodules die hen voorbereiden op de carrière als succesvol lid van een professioneel team. Aan het einde van het programma zijn afgestudeerden klaar om verantwoordelijkheden op zich te nemen om de informatie- en technologie-activa van een organisatie te beschermen.

modules

Technisch projectmanagement Digitaal forensisch onderzoek
Parallelle en gedistribueerde computing Quantumcommunicatie en cryptografie
Toepassingsbeveiliging Mobiele beveiliging
Netwerk veiligheid Cloud computing
Enterprise Security-architectuur en -ontwerp Geavanceerde computernetwerken
Software testen Gedistribueerde databases
Kwetsbaarheidsanalyse, penetratietesten, inbraakdetectie en incidentafhandeling Wereldwijde cybercapaciteiten en trends
Ethisch hacken en reageren Case Studies voor Enterprise Security
Cyber oorlog Economie van beveiliging
Beveiligingstools voor informatiebeveiliging Cyberrisicobeheer

Bekijk ons academisch schema 2019-2020 voor een overzicht van alle lessen die we aanbieden.

Konstantin Mertsalov
alt = "Konstantin Mertsalov
Ph.D., Director of Software Development Europe, Rational Retention.
alt = "Konstantin Mertsalov is European Director of Development bij Rational Enterprise, een wereldwijd toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsinformatiebeheer.
Hij kwam oorspronkelijk uit Rusland en verhuisde in 1998 naar New York om informatica en toegepaste wiskunde te studeren en vervolgde zijn academische carrière bij een Rensselaer Polytechnic Institute Ph.D. op grote dynamische sociale netwerken. Hij is een expert op het gebied van machine learning, informatieverspreiding in sociaal netwerk, semantisch zoeken op het web, ongestructureerde data, big data en data-analyse in het algemeen. Hij ontwikkelde U Rank, een zoekmachine waarmee mensen zoekresultaten kunnen ordenen, bewerken en annoteren en informatie kunnen delen.

Bekijk ons Cyber Security-programma voor meer informatie!

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder