Meester in bedrijfsadministratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Meester in bedrijfsadministratie

De opleiding Bedrijfskunde bereidt afgestudeerden voor om economische situaties in ondernemingen op midden- en hoger managementniveau op te lossen. Afgestudeerden maken kennis met het beheer van de processen van strategisch en innovatief management op het gebied van bedrijfseconomie, financieel management, marketingactiviteiten en bestuurlijke besluitvorming met behulp van geselecteerde kwantitatieve methoden.

117767_promotionabroad3.jpg

BESCHIKBARE SPECIALISATIES:

 • Management van bedrijfsprocessen - biedt afgestudeerden de kennis van projectmanagement van bedrijven, met behulp van ondersteunende softwaretools. Bovendien verwerven afgestudeerden de principes van milieubeheer, auditing, controlling en moderne tools en kwaliteitsmanagementsystemen.

Belangrijkste feiten

 • FACULTEIT: Faculteit der Economische Wetenschappen
 • TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels
 • aanmerking te komen:
  • Erkende Bachelor in een gelijksoortig studiegebied.
  • Engelse vaardigheden - B2-niveau, geen officieel certificaat vereist.
  • Een kort motivatiegesprek via Skype.
 • DUUR: 2 jaar
 • FEE / ACADEMIC YEAR: USD 3500
 • AANVRAAG PRIJS: CZK 2000 / USD 10 (aanmelding), CZK 3000 (aanvraag diplomadiploma)
 • BEURS: Erasmusbeurs voor mobiliteiten beschikbaar.
 • APPLICATIE DEADLINE: 31 mei 2020 (voor academiejaar 2020/2021)

Testimonial van studenten

117766_ScreenShot2019-07-03at11.38.50AM.png

"TUL en Liberec zijn gewoon een plek van zelfontdekking. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en dit heeft me positief ingesteld. De universiteit voorzag me van alle tools die ik nodig had om uitzonderlijk goed te presteren, zowel academisch als professioneel. De beste ervaring was de samenwerking met medestudenten, docenten en bedrijven in de regio. Werken bij het International Office stelde me in staat nog meer betrokken te raken bij universitaire activiteiten, waardoor ik andere internationale studenten kon helpen wanneer daar behoefte aan was. De Faculteit der Economische Wetenschappen had een uitdagend maar interessant programma dat een combinatie was van actuele zakelijke kwesties en praktische projecten. TUL LIBEREC is een thuis weg van huis, mooi en verfrissend. Het heeft het begin van mijn carrière en privéleven voortgestuwd . " Mukelabai Mundia, BSc., Ing.

Van Zambia

BSc. Economie. Universiteit van Namibië.

Een jaar ervaring in social media marketing & strategie.

Momenteel werkzaam als Business Development Specialist bij DDC Financial.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Lees meer

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Lees Minder
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Meer Minder