Meester in bedrijfsadministratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het geglobaliseerde karakter van het moderne bedrijfsleven betekent dat bedrijven steeds vaker managers proberen te werven die over de gespecialiseerde internationale expertise en de nodige vaardigheden beschikken om op een hoog niveau in multiculturele, mondiale omgevingen te presteren.

ISCTE Business School is een van de toonaangevende business schools in Portugal en biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden van internationaal management in een multiculturele omgeving onder de knie te krijgen.

Het programma wordt in het Engels gegeven en staat open voor internationaal georiënteerde studenten met een bachelordiploma op het gebied van management of met relevante ervaring in het internationale bedrijfsleven. Dit zeer competitieve academische programma bereidt studenten voor op het handelen in internationale bedrijven en internationaal verbonden organisaties.


Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018

master-in-man.png

Waarom kiezen voor de BA van IBS

 1. Een globale visie van het bedrijf. Je zult regelmatig te maken krijgen met zaken en problemen uit de internationale zakenwereld en een kans krijgen om te communiceren met een faculteit met een brede internationale zakelijke ervaring. In het curriculum is een cursus opgenomen met de titel "Internationaal zakendoen." Daarnaast onderzoekt het programma de snelstgroeiende economieën van de wereld, zoals Brazilië, China en India, en wordt een diepgaand onderzoek gedaan naar de verschillende politieke, culturele en economische aspecten. en managementklimaten van verschillende geografische zones.

 2. Direct contact met een nieuwe omgeving zal worden aangeboden tijdens een bezoek aan Barcelona, ​​Spanje (midden van de week), waar u extra aandacht zult krijgen voor zakendoen op internationaal niveau.

 3. Een belangrijke nadruk op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een parallel programma aangeboden waarmee u relevante aspecten van uw gedrag, houding en persoonlijke vaardigheden kunt verkennen en ontwikkelen. Deze focus op persoonlijke ontwikkeling is ontworpen, niet alleen om je beter voorbereid te maken om mensen te leiden, maar om je enthousiasme en vermogen om innovatie te bevorderen en verandering omarmen te vergroten.

 4. Een individuele bedrijfsmentor voor de beste studenten, die een senior manager is en die advies, advies en expertise zal geven bij het voorbereiden van je toekomstige professionele carrière.

 5. Een netwerkproces van teambuilding en het delen van ervaringen vanaf de eerste dag. Het programma start met een kick-offsessie gericht op het versnellen van persoonlijk contact, teamscheikunde en programmabewustzijn. Deze geest wordt het hele jaar door versterkt met vele andere activiteiten.

 6. Een toegepaste bedrijfsaanpak. Als laatste verplichte eis moet elke student een schriftelijk projectverslag indienen (de masterscriptie), hetzij na zijn stage in Portugal of in het buitenland, hetzij op basis van een door de student zelf geselecteerd project dat een specifieke bedrijfssituatie omvat en in beslag neemt de ervaringen die in het programma zijn behandeld.

 7. Ervaring met wonen in een van de veiligste en meest kosmopolitische steden van Europa. Met een zeer concurrerende kosten voor levensonderhoud, een warm klimaat, zandstranden en een zeer kosmopolitische en multiculturele bevolking is dit de hoofdstad van de westkust van Europa.

 8. De graad Master of Science na succesvolle afronding van het programma.

Collegegeld 2020/2021

Het collegegeld voor het hele programma is 7.350 €:
5.750 € in het eerste academiejaar en 1.600 € in het tweede academiejaar (dissertatiejaar).

In het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Aanvraagproces 2020/2021

We hebben de volgende vaardigheden en kwalificaties van aanvragers nodig voor onze International Masters-programma's:

 • Een bachelordiploma uitgereikt door een universiteit of instelling voor hoger onderwijs;
 • Vaardigheid in de Engelse taal;
 • De resultaten van een GMAT- of GRE-examen van een kandidaat, hoewel niet verplicht, kunnen hun kansen om geaccepteerd te worden vergroten;
 • Twee aanbevelingsbrieven;
 • Een motivatiebrief;
 • CV;
 • Diploma en transcript of Records.

Vroege aanvragen worden geadviseerd, omdat het evaluatieproces wordt uitgevoerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office dient u kopieën van papier en bestanden met gescande documenten te verzenden:

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel

In gevallen waarin een diploma niet beschikbaar is maar de afstuderen wordt verwacht vóór september 2020 - vragen we de studenten om een verklaring van betrokkenheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk half september worden verstrekt.

De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Contacten

Vitor Reis
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel. :( 351) 210 464 225

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to ... Lees meer

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Lees Minder
Lissabon , Orlando + 1 Meer Minder

Accreditaties