Meester in agronomie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masterprogramma in Agronomy richt zich op het trainen van specialisten die klaar zijn om landbouwpraktijken te transformeren met behulp van efficiënte en productieve onderzoekstechnieken. Als masterstudent agronomie aan de Staatsuniversiteit Sh.UalikhanovKokshetau ontwikkel je de capaciteit om problemen te identificeren en analyseren en om verbeteringen voor te stellen en te implementeren in complexe situaties met betrekking tot het gebruik van planten, bodembehoud en productiviteit.

Afgestudeerden met een specialisatie «Plantenteelt en pedologie» zullen hoog gekwalificeerd zijn in onderzoeksmethoden, informatie- en innovatietechnologieën die nodig zijn op het gebied van plantenteelt en -productie, evenals in bodembescherming. Je ontwikkelt sterke competenties in het milieuvriendelijke beheer van planten, water en bodem.

De masteropleiding in Agronomy zal zich concentreren op wetenschappelijke principes en technieken, evenals op agrarische biometrie. Je verruimt je wetenschappelijke kennis van planten- en bodembeheer en ontwikkelt je professioneel in Agronomy door gefundeerde kennis en praktische vaardigheden te verwerven.

Onderdelen van het programma

Het tweejarige programma is voltijds en beslaat 122 ECTS.

Theoretische cursussen worden hoofdzakelijk gepland in het eerste semester.

Het programma bestaat uit verplichte cursussen en keuzevakken (gekozen uit de aangeboden cursussen binnen de specialisatie) die samen 63 ECTS, twee soorten opleidingen (pedagogisch en wetenschappelijk), onderzoeksproject (scriptie) maken.

Pedagogische training is gericht op het ontwikkelen van masterstudentenvaardigheden op het gebied van ecologie door middel van lezingen en praktische lessen. Wetenschappelijke training biedt diepgaande kennis van theoretische, methodologische en technologische prestaties in de wetenschap, evenals de organisatie en uitvoering van onderzoeksprojecten.

Mate

Studenten die staan ingeschreven bij Sh. Ualikhanov KSU en hebben met succes het Agronomy-masterprogramma afgerond, behalen een MSc-diploma in Agronomy met een specialisatie in plantenteelt en bodemkunde.

Carriere vooruitzichten

Als master in agronomie heb je een breed scala aan loopbaanopties. De vraag naar agronomiespecialisten is tegenwoordig aanzienlijk. De masteropleiding in Agronomy geeft je kennis en vaardigheden voor geavanceerd werk in nationale en internationale advisering van adviesbureaus in de productie van gewassen, in de agrarische sector, in openbare instellingen en particuliere bedrijven. Bovendien vormen de goed gefundeerde kennis en vaardigheden die tijdens de masterstudie zijn opgedaan een perfecte basis voor verdere Ph.D. studies.combine, soybean harvest, sunset 6734180 / Pixabay

Toelating

Voor toelating tot de magistratuur moeten de volgende documenten worden overgelegd :

 1. Verklaring gericht aan het hoofd van de organisatie;
 2. Notariële kopieën van documenten van hoger onderwijs met supplementen;
 3. Personeelskaart;
 4. Notariële kopie van het werkboek (indien aanwezig);
 5. Zes foto's 3x4;
 6. Medisch attestformulier 086-U;
 7. Kopie van de identiteitskaart;
 8. Lijst van wetenschappelijke publicaties en methodische werken (indien beschikbaar);
 9. Ontvangst van betaling voor testen in een vreemde taal (origineel);
 10. Map;
 11. Een envelop (in de vorm van een diploma), 3 bestanden;
 12. Voor aanvragers op basis van een vergoeding - een brief die de betaling van collegegeld garandeert.

Kort overzicht

Taal van instructie Engels / Kazachs / Russisch
Looptijd 2 jaar
Aantal studiepunten 122 sp
Starttijd Herfst semester 2020 (september)
Studietype Full time
specialisaties Plantenteelt en bodemkunde
Veld van interesse Agronomie

Contacten

Coördinator van het programma Hoofd van de afdeling Plantenproductie en Pedologie
Sansyzbay Memeshov
e-mail: kaf229@mail.ru
telefoon: 7 (716) 2328429
Bureau voor internationale zaken

Manager van het International Affairs Office
Altynay Akhmetova
e-mail: academ.dep.poly@gmail.com
telefoon: 7 (716) 2721122

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was establish ... Lees meer

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was established in 1996. Today Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is a modern, actively developing higher education institution with a worthy tradition, great potential and serious plans for the future. Lees Minder