Meester in Cybersecurity

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Omdat helden bureautaken kunnen hebben

Met een industrie die sneller groeit dan welke andere sector, zal ons programma u helpen de digitale wereld te beschermen waarvan onze levens afhankelijk zijn.

In de wereld van vandaag is er niets belangrijker dan het verwerven van geavanceerde opleiding en vaardigheden om onze privégegevens te beschermen. Bedrijven, overheden, wetshandhavingsinstanties en particulieren hebben allemaal te maken met de groeiende complexiteit van onze steeds meer onderling verbonden wereld en de noodzaak om gegevens te beschermen en voor te bereiden op het ergste. Je werk in het MS Cybersecurity-programma bereidt je voor op een carrière bij een overheidsinstantie, wetshandhavingsinstanties, particuliere bedrijven, ziekenhuizen, gezondheidsorganisaties en IT-afdelingen.

Snelle feiten

 • 5-jarig BS / MS-programma of 18 maanden MS
 • Real-World Opvoeders
 • GRE Optioneel
 • Flexibele en online opties

5-jarig BS / MS Cybersecurity-programma

Ons Dual Degree-programma in cybersecurity biedt getalenteerde studenten de mogelijkheid om hun bachelor- en masterdiploma in slechts vijf jaar te voltooien. Afgestudeerden van dit uitdagende maar lonende dubbele programma gaan leidinggevende posities innemen in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Programma-uitkomsten

Aan het einde van dit programma moeten studenten in staat zijn om:

 • Identificeer soorten risico's, cyberdreigingen en cyberaanvallen via bedrade en draadloze netwerkcommunicatie.
 • Ontwerp, ontwikkel en implementeer om de concepten cyberverdediging, cyberdelicten, cyberonderzoek en cyberbeheer te bewijzen.
 • Identificeer onderzoeksproblemen in vergelijking met eerdere benaderingen, ontwikkel oplossingen en bespreek de onderzoeksresultaten.
 • Begrijp de privacy van informatie, het verbergen van informatie, informatieverzekering, informatiecodering / decodering.
 • Werk effectief in een team om prototypen van detectie, preventie en bescherming van interne en externe cyberaanvallen en cyberinbraken te voltooien.
 • Verzamel en valideer bewijsmateriaal met betrekking tot cybercriminaliteit van personal computers, smartphones, infrastructuurhosts, bekabelde en draadloze netwerken.

Programma-informatie

Doel

De Master of Science in Cybersecurity is ontworpen om studenten met de technische vaardigheden en analytische vaardigheden voor te bereiden om gegevensbestanden te beveiligen, computers te verdedigen, computernetwerken af te schermen en kritieke nationale elektronische infrastructuur te beschermen. Informatiesystemen en computernetwerken worden voortdurend bedreigd en aangevallen door hackers, virussen en wormen. Niets is belangrijker dan het beschermen van de digitale wereld waarvan onze levens afhankelijk zijn. Het curriculum in het programma bouwt niet alleen een solide basis in informatiezekerheid en beveiliging, maar volgt ook de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied op de voet.

Mercy College Cybersecurity Education Center is een van de federaal aangewezen Centers of Academic Excellence in Information Assurance door het National Security Agency en het Department of Homeland Security. Raadpleeg de website van het centrum: www.mercy.edu/ias.

Graad Vereisten

30 credits zijn vereist om een MS in Cybersecurity te verdienen. De cursussen worden hieronder vermeld. Het masterproject (IASP 600) is optioneel. Studenten die een masterproject (IASP 600) succesvol afronden, kunnen goedkeuring krijgen van de programmadirecteur om een masterproef te voltooien (IASP 601).

Cybersecurity-doelstellingen

Het Cybersecurity-programma biedt studenten een combinatie van een sterke basis in theorie en praktische vaardigheden in beveiliging en privacy engineering. Afgestudeerden van dit programma begrijpen veiligheid en privacy vanuit technologisch, juridisch en managementperspectief. Ze zullen bereid zijn om beveiligingssystemen en beveiligingsbeleid te creëren, te implementeren en er toezicht op te houden. Ze zijn gepositioneerd voor de geavanceerde toezichthoudende functies in het veld, zoals Information System Security Officer, Network Security Administrator, Information Security Analyst, Forensic Analyst, IT Auditor, Information System Governance Officer, Information Assurance Engineer en Information Assurance Analyst. Bovendien zullen afgestudeerden voorbereid zijn op het behalen van professionele certificaten zoals Certified Information System Security Professionals (CISSP).

Toelatingseisen

Vereisten voor toelating tot het Cybersecurity-programma zijn onder meer:

 1. Baccalaureaat transcript.
 2. Curriculum vitae.
 3. Ten minste één aanbevelingsbrief die het bewijs levert van persoonlijke en / of professionele kwalificaties voor graduate studie.
 4. Een schriftelijke persoonlijke verklaring van twee pagina's met de redenen voor aanmelding voor het programma en hoe de aanvrager kan profiteren van de voltooiing ervan.
 5. Fundamentele kennis in computerprogrammering, computernetwerken en databasebeheer aangetoond door transcripties en / of IT-gerelateerde werkervaringen en certificaten. Studenten moeten IASP 505 (Foundations of Cybersecurity Science) gebruiken om hun domeinkennis op te frissen.

Cybersecurity-onderscheidingen

Aangewezen als nationaal centrum voor academische excellentie in informatiebeveiligingsonderwijs door de nationale veiligheidsdienst en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Lees meer

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Lees Minder
Dobbs veerboot , New York , New York , Yorktown Heights , VS Online + 4 Meer Minder