meester 's in de oprichting en het beheer van

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master 's in Business Creation and Management

De masteropleiding in Business Creation and Management wordt aangeboden in Colombia throughand academische overeenkomst tussen Universidad EAN en Universidad Antonio de Nebrija (Spanje). Het programma wordt geleid bij Universidad Antonio de Nebrija door de School of Postgraduate Studies, met de deelname van de Confederación Iberoamericana de Jóvenes Empresarios (CIJE). Bij Universidad EAN, wordt het programma gezamenlijk aangeboden door de Faculteit der Postgraduate Studies en de faculteit Distance Education en in samenwerking met Red de Jóvenes Empresarios Exportadores de Colombia (REDEXPO). Het programma is gericht op managers en Colombiaanse, Spaanse en Latijns-Amerikaanse zakenmensen maken in het algemeen, om bedrijven te helpen realiseren van hun volledige potentieel en zodoende ondersteunen de economische groei van zowel het bedrijfsleven en de economie van het land in de komende jaren.

&nbsp

Naast de bijdrage van de prestigieuze universiteiten in Spanje en Latijns-Amerika, zal de studenten een unieke opleiding, ondersteund door de intensieve deelname van elke universiteit, evenals continue monitoring ontvangt van Universidad EAN (Colombia) en Universidad Antonio de Nebrija (Spanje), waar de laatste fase van het programma plaatsvindt. Het programma zal succesvolle internationale zakenmensen hun ervaringen te delen met studenten door middel van face to face en virtuele conferenties te zien.
Dit programma markeert het resultaat van meer dan 41 jaar werk in onderzoeksprojecten op het gebied van ondernemerschap en het creëren van professionele ondernemers door Universidad EAN. Bij Universidad Antonio de Nebrija, het programma is een onderdeel van een groep van activiteiten gericht op de ontwikkeling van de ondernemingsgeest, waarvan sommige worden ondersteund door de Catedra Nebrija - BBVA voor de creatie van ondernemers.

&nbsp


Competenties van de afgestudeerden

  • Identificeer zakelijke kansen in hun gebied van het bedrijfsleven.
  • Analyseren, diagnosticeren en problemen die de oprichting van ondernemingen beïnvloeden lossen.
  • Ontwerpen en beheren van passende strategieën in de oprichting en het beheer.
  • Vind oplossingen voor zakelijke problemen, rekening houdend met nieuwe ontwikkelingen in de sector en de eisen van een steeds meer geglobaliseerde wereld.
  • Leiden groepen op processen met betrekking tot de oprichting en het beheer.
  • Gebruik kennis een samenwerking netwerken tussen bedrijven en mensen uit het bedrijfsleven om gebruik te maken van mogelijke kansen te maken en te bereiken organisatorische efficiency.
  • Richt de strategische functioneel en cultureel management van de organisatie, het toepassen van de relevante competenties, vaardigheden en kennis.
  • Analyseer de unieke kenmerken van familiebedrijven en de management tools die nodig zijn voor hun ontwikkeling.

&nbsp


Modaliteit

De eerste fase van het programma, dat bestaat uit vier gangen, wordt gedaan van aangezicht tot aangezicht in de faciliteiten van Universidad EAN (Bogotá, Colombia) door middel van academische sessies in het weekend.

&nbsp

De tweede fase wordt uitgevoerd met intensief gebruik van informatie-en communicatie-technologie met behulp van de virtuele campus. Tijdens deze fase, docenten van beide Universidad Antonio de Nebrija en Universidad EAN voeren face to sessies staan ​​voor elke cursus. Deze fase omvat ook seminars en conferenties met betrekking tot de belangrijkste thema's van de masteropleiding. Face to face sessies worden uitgevoerd op een zaterdag in de maand.

&nbsp

De derde fase vindt plaats aan de Universidad Antonio de Nebrija (Madrid, Spanje).In de maand voorafgaand aan de start van de derde fase, krijgen de studenten oefeningen, case studies, lezingen en ander leermateriaal, om zich voldoende voor te bereiden op de verschillende onderwerpen die aan bod komen bij aankomst in Madrid. De drie weken van Fase III bestaat uit lezingen en seminars met een aantal van de meest succesvolle zakenmensen uit verschillende sectoren.

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Over de school

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Lees Minder