meester 's in de internationale veiligheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master 's in de International Security

De Master 's in de International Security is een interdisciplinair programma ter financiering van toekomstige professionals op het gebied van vrede en oorlog studies te leiden. De doelstellingen zijn om studenten te voorzien van een uitgebreide set van analytische vaardigheden, gedegen opleidingen in onderzoeksmethoden, en een diep begrip van internationale conflicten in de 21ste eeuw.

De postdoctorale opleiding in International Security combineert theorie en praktijk en biedt studenten zowel wetenschappelijke strengheid en beleidsrelevantie. Meer dan 45 modules in internationale studies worden gegeven elk jaar door vooraanstaande wetenschappers en een internationale reeks van gerenommeerde wetenschappers. Daarnaast hebben studenten toegang tot het bezoeken van academici, ambtenaren in actieve dienst, de overheid deskundigen en praktijkmensen die geven regelmatig lezingen en onderzoek seminars op IBEI.

IBEI 's didactisch model is opgebouwd rond lezingen, seminars en kleine tutorials. Modules worden afgedekt en de kandidaten wordt verwacht dat zij actief deel te nemen in de vorm van presentaties, groepswerk en toewijzing schrijven. Daarnaast worden studenten krijgen een persoonlijke mentor en hun voortgang wordt bewaakt het hele academiejaar. IBEI ook overdraagbare vaardigheden die studenten kunnen toepassen in hun toekomstige internationale carrière zich ontwikkelt.


Doelgroep

De master 's in de International Security-programma, in het Engels gedoceerd, is op maat gemaakt voor individuen het overwegen van een hoog niveau carrière bij de overheid, het bedrijfsleven of non-gouvernementele internationale organisaties, of diegenen die een academische carrière na te streven. Aanvragers moeten een bachelordiploma in de politieke wetenschappen, internationale betrekkingen, economie of gelijkwaardig.

De IBEI loopbaanontwikkeling dienst vergemakkelijkt de toegang van de afgestudeerden aan stages en vacatures in zowel publieke als private organisaties. Vorige IBEI afgestudeerden hebben uitgeoefend loopbaan in de staat en de internationale instellingen, maar ook multinationals, NGO's en non-profitorganisaties.

Het instituut ligt op een bevoorrechte locatie in het hart van Barcelona, ​​naast de Ramblas, en binnen de historische wijk van El Raval. Studenten genieten van de nabijheid van academische, sociale en culturele mogelijkheden en de faciliteiten van de Universiteit van Barcelona-systeem en IBEI 's zus instelling, de denktank CIDOB.Programma


De cursus syllabus presenteert een innovatieve structuur, het stimuleren van permanente educatie, met hoog-gekwalificeerde IBEI onderwijzend personeel alsmede als associate faculteit van de drie universiteiten die bieden gezamenlijk de graad, de Universitat de Barcelona Autònoma, de Universitat de Barcelona en de Universitat Pompeu Fabra, alsmede andere grote internationale academische instellingen.

Het programma 's syllabus (2012-2013) bestaat uit een combinatie van kernvakken en een breed scala aan keuzevakken die de studenten reflecteren' individuele belangen, bestaande uit ten in totaal 60 ECTS. De Master in International Security bevat drie verschillende soorten cursussen en een afstudeeronderzoek:

 • Core cursussen: 22 ECTS-studiepunten
 • International Security keuzevakken: Een minimum van 12 ECTS-studiepunten en een maximum van 28 ECTS-studiepunten
 • Andere keuzevakken: Er kunnen maximaal 16 ECTS-studiepunten
 • Afstudeeronderzoek: 10 ECTS-studiepunten


Daarnaast, en met betrekking tot deze onderwerpen, regelmatig het hele jaar door, het instituut organiseert conferenties en seminars die openstaan ​​voor Master 's studenten en docenten. Concreet zullen er seminars met prominente professionals en politici in de internationale sfeer, waardoor ze hun ervaring overbrengen. Er zijn ook conferenties, debatten en presentaties van recent onderzoek van wetenschappers van nationaal en internationaal belang.Stages

Het curriculum combineert relevante cursussen met een optionele stage, zodat afgestudeerden met de kennis en analytische vaardigheden gevraagd door de markt voor de internationale veiligheid professionele, breed defined.Internships zijn ontworpen om studenten vertrouwd te maken met de activiteiten en uitdagingen op het gebied van de dagelijkse werkzaamheden van de instellingen en professionals van de internationale veiligheid.

IBEI biedt studenten ondersteuning voor hun professionele stages in bedrijven, NGO's, openbare instellingen en particuliere organisaties op het gebied van internationale veiligheid:

 • Internationale instellingen
 • Organen van de EU
 • Internationale afdelingen van bedrijven
 • Consultancy bedrijven
 • Onderzoekscentra
 • Openbaar bestuur
 • Transnationale prive-bedrijven
 • Niet-gouvernementele organisaties die zich bezighouden met de samenwerking en ontwikkeling
 • De regionale en lokale publieke instellingen op zoek naar een internationale dimensie

&nbsp

De Professional Development Service biedt de volgende diensten:

 • Stage programma op bedrijven en instellingen. Het stageprogramma is ontworpen met het oog op de verrijking van de kwaliteit van het onderwijs die wij aanbieden. Daarom is het cruciaal dat deze opleiding aangevuld met werkervaring in een internationale omgeving.
 • Professionele seminars. Tijdens de Master 's natuurlijk worden seminaries aangeboden die zich richten op het bieden van kennis betreffende vaardigheden: spreken in het openbaar, time management, onderhandelen en protocol.
 • Professionele begeleiding. Alle Master 's studenten kunnen regelen interviews om te kunnen adviseren over het invoeren van de arbeidsmarkt met als doel het verzenden van bedrijven de meest geschikte cv's, aangepast aan een bepaalde job te ontvangen.

&nbsp

&nbsp

Master 's in de International Security (Engels)

Het collegegeld voor het programma is € 9.900.

Kandidaten die op het programma moeten een borg van € 1.000, die niet terugbetaald worden in ieder geval betalen. De deadline voor het betalen van de borg zal worden vermeld op de acceptatie brief.

De rest van het collegegeld, € 8.900, dient te worden betaald vóór 30 september 2012.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IBEI is an inter-university institute created in 2004 as a joint initiative between five public universities in the Barcelona metropolitan area to promote postgraduate training and research in politic ... Lees meer

IBEI is an inter-university institute created in 2004 as a joint initiative between five public universities in the Barcelona metropolitan area to promote postgraduate training and research in politics and international relations. Five institutions joined subsequently who also believed in the mission and in the importance of promoting scientific knowledge in order to encourage understanding of global challenges to governance in our world. IBEI is now consolidated and obtains a high level of recognition in academic research at a European and international level. Lees Minder