Meester Verhaal

Escuela de Escritores

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester Verhaal

Escuela de Escritores

schrift

Welkom op de IX Promotion

Welkom op de IX Promotion Master Narrative het schrijven De kunst en ambacht van School of Writers.

De Master Narrative schriftelijk une - door ervaring Schrijvers School - de traditie van de voorzitters van creatief schrijven Angelsaksische universiteiten met onderwijskundige aanpak van de Europese scholen en universiteiten leden, net als wij, van de European Association Creative Writing Program (EACWP). Het doel van de cursus is om het ambacht van het schrijven te leren en werken de drie pijlers die deel uitmaken deze kunst een kunst: Techniek, creativiteit en gevoeligheid.

Sinds haar oprichting in oktober 2009 meer dan negentig studenten die hebben deelgenomen aan dit educatieve project pionier in Spanje.

Een schrijver schrijft, ja, maar als hij echt wil een kunstenaar van zijn tijd, moet ook weten de literaire traditie die eraan voorafgaat en dat draagt, instrumenten van tekstanalyse, kunststromingen en dacht in de dialoog met schrijven, of wat de toekomst van het verhaal blik op het begin van de eeuw.

En, natuurlijk, een schrijver moet een communicatiekanaal met zichzelf, met zijn blik en waarheid, met bronnen - altijd zeer persoonlijke - je inspiratie en creativiteit, met wat hij, en hij alleen, te vertellen heeft.

De techniek en de gevoeligheid, kunst en ambachtelijke; een ambitieuze doelstelling waarvoor wij een leerproces dat als leidraad kunnen dienen de meest prestigieuze schrijven docenten met jarenlange ervaring achter hen die het klooster te delen met kunstenaars, schrijvers, redacteuren, toneelschrijvers en deskundigen in de filosofie, geschiedenis, literatuur zal hebben ontworpen, psychologie en creativiteit. We hebben ook de deelname van scholen zoals de Barcelona Ateneu Escola d'Escriptura uitgevers of als aandacht voor het heden van de Spaanse literatuur Foam pagina's, Break, Tropo, Talentura of Gens.

Seminars en regelmatige ontmoetingen met schrijvers en hun reflecties over literatuur komen - hebben doorgegeven via onze klaslokalen Alessandro Baricco, Luis Landero, Rosa Montero, Enrique Vila-Matas, Juan José Millás, Ray Loriga, Luis García-Montero, Bernardo Atxaga , Almudena Grandes, Andrés Neuman, Luis Goytisolo of Agustín Fernández Mallo, onder andere aangevuld gericht op studenten met de technische kennis van het vak te bieden en om de creativiteit en individualiteit van de kunstenaar training te bevorderen. Klik hier voor de volledige informatie over het toelatingsexamen.

Studieplan

eerste jaar

eerste semester

 • theoretische vakken
  • Filosofie en literatuur
  • Theorie en praktijk van narratieve I
  • klassieke literatuur
  • Schrijven en psychologie
<li>praktische vakken<ul><li>narratieve technieken die ik</li> <li> Kritische Reading I</li> <li> poëtische taal</li> <li> Grammatica en stijl die ik</li> <li> Creative Classroom I</li>

</ul><p><em>tweede termijn</em> </p>
 • theoretische vakken
  • hedendaagse literatuur
  • Theorie en praktijk van narratieve II
  • literaire genres
  • hedendaagse literatuur in het Spaans
<li>praktische vakken<ul><li>verteltechnieken II</li> <li> Critical Reading II</li> <li> Grammatica en Stijl II</li> <li> Creative Classroom II</li>

</ul><p><strong>tweede jaar</strong></p>

eerste semester

 • theoretische vakken
  • middeleeuwse en moderne literatuur
  • Schrijvers en kunstenaars
  • Psychologische benaderingen van creativiteit
  • Autobiografisch schrijven en autoficción
<li>praktische vakken<ul><li>Dialoog in het verhaal</li> <li> Kritische Reading III</li> <li> Ik verhalend projecten</li> <li> Het literaire karakter</li> <li> Creative Classroom III</li>

</ul><p><em>tweede termijn</em> </p>
 • theoretische vakken
  • tekstanalyse
  • Professional bewerken en lezen
  • Inleiding om te testen
  • Kinderen en jongeren kritisch literariaLiteratura
<li>praktische vakken<ul><li>Narrative Project II</li> <li> argumentatieve Debat</li>

</ul><h2><strong>Project</strong></h2>

Projects, volgens de docenten die verantwoordelijk zijn, hebben een grotere literaire kwaliteit worden beoordeeld door het lezen commissies van Alfaguara, Foam Pages en Pagina-einde uitgevers, Schrijvers School die samenwerkingsovereenkomsten heeft; deze lezing impliceert niet noodzakelijkerwijs een verplichting tot publicatie.

Deze projecten zullen tijdens de ten uitvoer worden gelegd tweede jaar van de masterWaar een groot deel van het werk zal ervoor zorgen dat elke student schrijft een verhaal project dat kunnen oefenen en leg de middelen en vaardigheden geleerd en loop te geven aan hun fantasie en creativiteit. Dit project zal een minimale lengte hebben van 80 pagina's en kan een (kort) roman of een verzameling van verhalen. De uitvoering van dit project zal van essentieel belang zijn voor de Meester en kwalificatie passeren van deze sleutel in het instellen van het eindcijfer van de student zal zijn. Om dit project te realiseren, zullen de studenten een onderwerp hebben, Project Narrative I en Project Narrative II, gewijd aan hen te begeleiden bij het schrijfproces evenals tutorials (twee per semester), waarin een persoonlijk gesprek met de situatie van de leraar elk project.

In aanvulling op deze lesuren, schat dat het project zal betrekken het schrijven van een 300 uur de student werk.

En na de Masters

Het beëindigen van de Master is niet het einde van een weg, maar het begin.

Sommige studenten van de vorige promoties hebben een subsidie ​​voor cursussen verblijven of praktijken van uitgevers of instellingen zoals de EU of de Biënnale van Young Artists van de Middellandse Zee. Een flink aantal van hen zijn gewijd aan het onderwijzen van creatief schrijven. Velen van hen zijn professoren aan de School of Writers, anderen zijn in verschillende centra in Spanje en Latijns-Amerika. Media en communicatie afdelingen, reclamebureaus, uitgevers, wordt het profiel van onze studenten steeds meer geëist dag.

Maar de fundamentele doelstelling van de Master is om schrijvers te trainen en we zijn er bijzonder trots op dat 25% van de studenten van de eerste vijf promoties wie zij een of meer boeken, vaak zelf afstudeerproject zijn gepubliceerd. En, natuurlijk, zij het verkrijgen van een dergelijke prestigieuze literaire prijzen als in 2016 de Narrative Felipe Trigo.

Uiteindelijk zal kennis zorgen voor de Master Narrative zal de manier van schrijven te openen, maar ook alle paden en wegen die elkaar kruisen met het.

Methodologie

De Master Narrative schrijven is ontworpen om technische vaardigheden, creativiteit en de gevoeligheid van de schrijver te ontwikkelen.

Om dit te bereiken stellen we een theoretische en praktische aanpak verwoord in drie soorten klassen: hoorcolleges een uur en een half, practica twee tot twee en een half uur, en seminars de Creative Classroom vier uur. Bovendien, in het tweede jaar, studenten twee uur hebben persoonlijke begeleiding met professor van narratieve projecten per semester.

Het lesrooster voor de cursus 2017/2019 zal maandag tot en met woensdag in sessies van 3 uur en de helft (1 lezing en praktijk). Creative Classroom sessies plaats over één zaterdag neem een ​​maand, 's morgens (10:00-14:00).

Hoewel een groot deel van het werk zal worden ontwikkeld in de klassen, moeten de studenten het schrijven van oefeningen thuis evenals lezingen en werk in opdracht van docenten van verschillende onderwerpen uit te voeren. Conferenties en ontmoetingen met schrijvers kan ook, indien noodzakelijk geacht, buiten de schooluren, hoewel het bijwonen om ze op vrijwillige basis zal zijn.

 • Voor de titel van Master zal moeten aan de volgende eisen voldoen:
 • Woon ten minste 70% van het onderwijs sessies voor elk onderwerp en actief deel te nemen.
 • Lever banen of overtreffen door elke docent aan het einde van de respectievelijke onderwerpen gevraagde prestatie testen.
 • Om het ontwerp van de definitieve meester goed te keuren. De evaluatie van dit project door de faculteit gunt 1-10. Deze rating, samen met de totaalscore in andere vakken, zal het eindcijfer waarmee de student de titel ontvangt bepalen. Deze noten kunnen zijn: Suspense, Pass, Merit, Outstanding and cum laude.

toelatingsvoorwaarden

 • Vul het inschrijfformulier, te kiezen voor de test datum uit te voeren.
 • Toegang tot aan de proef.
 • Geef uw CV en een kort verhaal of schrijven monster.
 • Een betaling van 1.250 euro binnen een termijn van tien dagen maximum na de kennisgeving van toelating.

toelatingsproef

Interviews zal worden gehouden op het hoofdkantoor van Schrijvers School in Madrid (C / Covarrubias 1). De test bestaat uit een vragenlijst die de kennis van de student in de literatuur, kunst, geschiedenis, filosofie en narratieve technieken en een schrijftest wiens voorstel zal worden bekend op het moment zal beoordelen.

financion

Het volledige bedrag van de tweejarige Master Narrative is 12.500 euro. Schrijvers School biedt twee verschillende manieren van financiering.

 • Tot 5 jaar door middel van Ibercaja.
 • Tot 1,5 jaar via de school van schrijvers.

In het geval van contante betaling korting van 2% van het totale bedrag van de meester wordt toegepast.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op September 12, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,500 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
De totale prijs van de Master (2 jaar)