Meester van wetenschap en techniek in deze

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Meester

SUPINFO is een privé-instelling voor hoger onderwijs opgericht in 1965, erkend door de Franse staat en de wereldleiders in de IT-industrie.

Met zijn 36 Campus in Frankrijk en in de wereld, de belangrijkste roeping SUPINFO is om op hoog niveau ingenieurs, specialisten Technologies van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en direct in de operationele zaken te trainen bij het verlaten van de school . Het levert dus een "International Master of Science" als een expert in computer en informatiesystemen gecertificeerd door de Franse Staat en France opgenomen in het nationaal register van Professional Certification op het hoogste niveau, het niveau I (Bac + 5, Master, Engineer).

SUPINFO levert:

  • International Master of Science M.Sc (Bac + 5) erkend door de staat niveau 1 (Master-niveau, Engineer)
    Overeenkomend met 300 ECTS te verkrijgen
    (meestal na de onderzoeken die in B1, B2, B3, M1 en M2 geslaagd)

Het Instituut voor Information Technology in het algemeen wil dat zijn materiaal aan de behoeften van alle bedrijven te voldoen en uitgebreide mogelijkheden voor de werkgelegenheid. Zo worden alle opties van de huidige IT-en digitale nature geïntegreerd in het curriculum SUPINFO:

Een duidelijke curriculum, gemakkelijk en flexibel aangepast aan alle profielen, op de campus of op afstand

Elk jaar van de studie kan worden gedaan in een andere school van SUPINFO wereldwijd netwerk of op afstand via onze Virtual Campus. Het academisch jaar is gepland in begin november elk jaar, behalve voor cursussen op afstand via de Virtual Campus, waar twee stromen zijn mogelijk in september en maart.
Voor parralèlles opnames Bac 1, 2 en 3, up-to verplichte niveau in Computer Science met vooraf gepland in oktober, zonder extra kosten.

Het programma is zeer uitgebreid en omvat alle specialismen die digitale vandaag zijn: software engineering, systemen en netwerken, kunstmatige intelligentie, data-analyse, internettechnologieën, object georiënteerd programmeren, business intelligence, ERP, multimedia, enz. Door de werking van het onderwijs op basis van laboratoria met wereldleiders in de IT-industrie (Microsoft, Cisco, Oracle, Apple, IBM, Mandriva), studenten krijgen vroeg op zowel een praktische en pragmatische zin, maar ook een mogelijkheid om overdragen van kennis die populair is bij bedrijven.

 

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry.

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry. Lees Minder
Brussel , Bordeaux , Clermont-Ferrand , Caen , Parijs , Grenoble + 5 Meer Minder