Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Education (MEd) in Language Education- programma brengt studenten op de hoogte van de nieuwste werkwijzen, programma's en wijzigingen in de onderwijswetten.

Er is een groeiende behoefte in New Hampshire en in het hele land voor getrainde taaldocenten. Het New Hampshire Department of Education somt TESOL op als een kritisch tekortgebied.

Het programma biedt de volgende concentraties:

  • Lesgeven aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs, K-12 certificering
  • Lesgeven aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs (niet-certificering)

TESOL Education K-12-certificering

Het onderwijs Engels aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs K-12 Certificeringsconcentratie bereidt studenten voor op het leren van Engelse taalleerders van alle leeftijden en vaardigheden in de Verenigde Staten en in het buitenland. Studenten die het programma afronden, voldoen aan de vereisten voor de New Hampshire Department of Education-licentie om K-12-Engelstalige studenten te onderwijzen.

De focus van het programma is ervaringsgericht en hands-on, met de nadruk op de toepassing van wat in klassen geleerd wordt aan de wereld als geheel. De lessen van het programma combineren theorie en praktijk, en bieden een complete basis in methoden voor taalonderwijs, taalbeoordeling, alfabetisering, taalverwerving en taalkunde voor taaldocenten. Het programma bevat ook een technologiecomponent om tegemoet te komen aan de behoeften van de 21e-eeuwse klaslokalen. Ons doel is om alternatieve werkwijzen te promoten tijdens het trainen van taalleraren die voorgrondgerichte, communicatieve taalcolleges hebben.

De lessen van het programma worden het hele jaar aangeboden in online en gemengde (online en in persoon) formaten. Studenten kunnen ook op parttime basis lessen volgen. Er worden 's avonds en in het weekend zelf- en gemengde lessen gegeven.

TESOL Education (niet-certificering)

Het onderwijs Engels aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs niet-certificering programma, zoals de K-12 certificering optie, is gebaseerd op taalkunde, taalverwerving, TESOL-methodologie, multicultureel leren, taalbeoordeling en alfabetisering, evenals technologie en stichtingen van onderwijs en curriculumontwerp. Het programma stelt studenten in staat om extra tijd te besteden, afhankelijk van hun interessegebied, voor volwasseneneducatie, technologie, beoordeling, geletterdheid, speciale behoeften, klaslokaalpraktijken of op klassen gebaseerd onderzoek.

Opleiding te volgen in:
Engels
Plymouth State University

Zie 5 andere vakken van Plymouth State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school