Meester van telecommunicatie en netwerk engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Snelle veranderingen in de computer, internet, multimedia en communicatietechnologie hebben vele uitdagingen die op het gebied van telecommunicatie-engineering. Wij zullen u voorzien van de nodige vaardigheden, kennis en praktische ervaring die je nodig hebt om uit te blinken in deze veeleisende industrie.

Deze cursus richt zich op alle aspecten van de telecommunicatie-engineering, van hoog niveau specificaties van telecommunicatiesystemen, tot en met de realisatie van de communicatie circuits.

Kernvakken gebieden omvatten: breedband digitale communicatie, persoonlijke mobiele communicatie, antennes en vermeerdering, plus de huidige praktijk in de experimentele elektronica en telecommunicatie projecten.

Je hebt ook een breed scala van geavanceerde telecommunicatie keuzevakken om uit te kiezen. U kunt ervoor kiezen om je studie te combineren met een Master of Business Administration.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Engels als voertaal in het hoger studies worden aanvaard.

Let op: Engels als voertaal in het vorige onderzoek niet zal worden aanvaard als basis voor de toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6.0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): minimale score van 64 met geen communicatieve vaardigheden scoren minder dan 59.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een graad van C of hoger.

Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

Een vierjarige Australische bachelor in de elektronica, telecommunicatie, of computer engineering, of een Honours graad in de wetenschap in een daarvoor bestemde veld, of goedgekeurd internationaal equivalent. Een minimum achtergrond in digitale logica, computer architectuur, wiskunde in tweede jaar niveau en elementaire vaardigheden in het programmeren in C of C + +. Als u niet strikt aan deze eisen voldoen, dan kunt u in aanmerking voor toelating na het succesvol afronden van de Postgraduate Diploma in Electronic Engineering.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder