Meester van strategische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Strategic Studies combineert de theoretische en praktische expertise van toonaangevende academici en beleidsmakers om Australië's voornaamste strategische studieprogramma te leveren. Dit unieke en hooggeplaatste ANU-afgestudeerde programma opent de juiste deuren voor studenten die een succesvolle loopbaan in het strategisch en veiligheidsbeleid zoeken.

Het programma is ontworpen voor afgestudeerden die hun loopbaan in het defensiebeleid, buitenlandse zaken, veiligheid, intelligentie, academie en journalistiek willen lanceren of bevorderen. Afgestudeerden ontwikkelen vaardigheden die relevant zijn voor organisaties zoals niet-gouvernementele organisaties, denktanks, milities en buitenlandse ministeries.

U ontwikkelt sterke analytische kaders en praktische vaardigheden om de belangrijkste uitdagingen in strategie en veiligheid te begrijpen. Deze benaderingen worden onderzocht in het kader van de belangrijkste onderzoeks- en onderwijskoncentraties van de Strategische & Verdedigingstudies van Australische defensie- en beveiligingsproblemen, de beveiliging van Azië en de Stille Oceaan en globale strategische problemen.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van een Master of Strategic Studies zullen afgestudeerden kunnen:

 1. Demonstreer in-depth kennis en cognitieve vaardigheden in strategische en defensie studies.
 2. Beschikken over een geïntegreerd begrip van het gedrag van strategie, militaire operaties en de relatie tot het beleid.
 3. Strategische en beleidsanalyse ondernemen en in staat zijn om complexe informatie te analyseren, reflecteren en synthetiseren met betrekking tot de uitvoering van strategie en militaire operaties.
 4. Beschikken over de technische vaardigheden die nodig zijn om toegang te krijgen tot de academische literatuur op het gebied van studie in verband met strategische en defensie studies.
 5. Onderzoek en toepassing van gevestigde theorieën en concepten en oefening van deskundige beoordeling in militaire, defensie- of beleidscontexten zoals ze van toepassing zijn op zowel Australische als internationale instellingen.
 6. Strategische concepten en kennis toepassen op praktische, hedendaagse problemen met behulp van casestudies uit een breed scala van globale omgevingen en omstandigheden.
 7. Doe wetenschappelijk onderzoek, formuleer ideeën en constructeer bewijsmatige argumenten in zowel schriftelijke als mondelinge vorm.

Verwante disciplines

Internationale betrekkingen en diplomatie; openbaar beleid en administratie; strategische en veiligheidsstudies; politieke wetenschap; geschiedenis; sociologie; economie en ontwikkeling; sociale wetenschappen; wet; en regionale studies

Stages

Strategische studies stages zijn beschikbaar voor uitstekende studenten, en biedt de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen met organisaties zoals het Internationaal Instituut voor Strategische Studies-Azië (Singapore); het Australian Strategic Policy Institute; de voorzitter van het defensie-subcomité voor het gezamenlijk permanent comité voor buitenlandse zaken, defensie en handel, senator David Fawcett; of de minister van Defensie van de Schaduwassistent, de heer David Feeney, MP.

Career Opties

Afgestudeerden van ANU zijn beoordeeld als meest inzetbaar afgestudeerden van Australië en een van de meest gewilde door werkgevers wereldwijd.

De nieuwste Global Employability University Ranking, gepubliceerd door de Times Higher Education, beoordeeld ANU als topuniversiteit van Australië voor het krijgen van een baan voor het vierde jaar op rij.

Toelatingsvoorwaarden

 • Een bachelor diploma of internationaal equivalent met een minimum GPA van 5/7.
 • Kandidaten met een Bachelor Degree of Graduate Certificate in een verwante discipline kunnen in aanmerking komen voor 24 eenheden (een semester) van het krediet.
 • Kandidaten met een Graduate Diploma of Honours in een verwante discipline kunnen in aanmerking komen voor 48 eenheden (één jaar) van het krediet.
 • Alle aanvragers moeten voldoen aan de universiteit Engels Taal toelatingseisen voor studenten

Vergoedingen

Binnenlandse collegegeld

Jaarlijks indicatief tarief voor binnenlandse studenten: $ 30.096,00

Internationale collegegeld

Jaarlijkse indicatieve vergoeding voor internationale studenten: $ 42.960,00

Beurzen

ANU biedt een breed scala van beurzen aan studenten om te helpen met de kosten van hun studie.

De mogelijkheid om een ​​aanvraag te doen voor ANU-beurzen hangt af van de specifieke kenmerken van de beurs en kan worden gecategoriseerd volgens het type student dat u bent. Specifieke scholarship applicatie informatie is opgenomen in de relevante beursnotering.

Programma-eisen

De Master of Strategic Studies vereist de voltooiing van 96 eenheden die moeten bestaan ​​uit:

12 eenheden na afloop van de strategische studies STST8001

6 eenheden na afloop van Australische strategische beleidscursussen uit de volgende lijst:

 • STST8004 Australisch strategisch en defensiebeleid
 • STST8051 Grote en krachtige vrienden: strategische allianties en Australische veiligheid

6 eenheden na afronding van afgestudeerde strategie cursussen, hieronder vermeld

18 eenheden na afloop van de volgende verplichte vakken:

 • STST8002 De nieuwe machtspolitiek van Azië
 • STST8010 Strategische Studies Concepten en Methoden
 • STST8052 Strategie in actie: Orchestreren van de elementen van de nationale macht

30 eenheden na afronding van afgestudeerde strategie cursussen uit de volgende lijst:

 • INTR8053 Etiek van vrede en oorlog
 • INTR8067 Veiligheidsbeleid van de VS in de Azië-Stille Oceaan
 • MEAS8112 Dynamica van Israëlisch-Palestijnse Conflict
 • MEAS8113 De strategische omgeving van de Golf
 • NSPO8010 Burgerlijke Militaire Relaties
 • NSPO8013 Ziekte-, Veiligheids- en Biologische Wapens
 • NSPO8014 Ethics and Technologies of War
 • STST7003 Strategische Studies Stage
 • STST8004 Australisch strategisch en defensiebeleid
 • STST8013 China's Defensie en Strategische Uitdagingen
 • STST8017 Speciale onderwerpen in strategische studies
 • STST8021 Intelligence and Security
 • STST8026 nucleaire strategie in de Aziatische eeuw
 • STST8027 Insurgency & Counterinsurgency in een tijdperk van terrorisme
 • STST8032 Waarom en hoe we vechten: Oorlog en conflict begrijpen
 • STST8033 Hedendaagse problemen in het Australische Defensiebeleid
 • STST8051 Grote en krachtige vrienden: strategische allianties en Australische veiligheid

24 eenheden uit de afronding van de verdere afgestudeerde strategie cursussen hierboven vermeld

Studierichtingen

58677_StudyOptions103.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In the Asian Century in which we’re living, the ANU College of Asia and the Pacific is one of the world's leading centres for teaching and research on the region – a position we’ve been working on sin ... Lees meer

In the Asian Century in which we’re living, the ANU College of Asia and the Pacific is one of the world's leading centres for teaching and research on the region – a position we’ve been working on since the century Lees Minder