meester van scenarioschrijven

Victorian College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

meester van scenarioschrijven

Victorian College of the Arts

Meester van Screenwriting

De Master of Screenwriting is een praktijkgericht graduate cursussen graad nemen achttien maanden full-time studie. Toelating is gebaseerd op afronding van een driejarige undergraduate-diploma, creatief schrijven portfolio en interview. De cursus is bedoeld voor mensen die een verlangen hebben om publiek-bezig verhalen te schrijven voor een visueel medium en voor mensen die willen werken als professionele scenarioschrijvers.

Semester Een van de drie semester cursus leert intensief, met studenten geïntroduceerd aan vele facetten van de scenarist. Studenten nemen deel aan 'Storytelling Workshops' waarin de universele essentie van het vertellen van verhalen te analyseren. Studenten ook deelnemen aan lezingen, lessen en screenings gewijd aan de kunst van het scenarioschrijven en verbinden zich ertoe intensieve modules gericht op speelfilm en televisie schrijven.

Semester Twee richt zich op het schrijven van een eerste ontwerp van de grote van de student-project.Studenten ontwikkelen hun script met de hulp van script tutorials, feedback van hun docent en collega's en een uniek scenario-ontwikkeling kas. Tijdens dit semester, studenten krijgen ook vaardigheden in het geven en ontvangen van creatieve feedback over hun scripts. Een eerste ontwerp functie scenario, of een tv Bijbel plus periode (n) van een script, zijn de verwachte resultaten na Year One.

In derde semester wordt van de studenten verwacht dat zij vaardigheden die ze geleerd hebben in een bepaald jaar te concentreren op andere formulering van hun grote project als ze het hoofd in de richting van een tweede of derde versie van hun belangrijkste script uit te voeren. Script tutorials plus docent en peer feedback wordt gedurende de gehele. In dit semester, studenten leren ook over de Australische en internationale screenwriting landschap, het sluiten van de cursus met de Business van de scenarist.Tegen het einde van de cursus zullen de studenten hebben geschreven, hetzij een functie scenario of een televisie bijbel plus afleveringen, een professionele tweede ontwerp norm of hoger.


Duur:

  • 18 maanden full-time


Campus:

  • Southbank


Entry:

  • Semester 1 alleen
  • Er is geen halverwege het jaar toegang
  • Succesvolle kandidaten kunnen niet uitstellen hun koers

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Australiƫ - Melbourne, Victoria
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan