Meester van publieke en ontwikkeling management (mm)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Management op het gebied van openbare en Development Management is een strenge academische programma gericht op het verstrekken van studenten met de geavanceerde conceptuele en analytische vaardigheden die ze nodig hebben effectief openbare beleidsmakers en senior bestuurskundigen en ontwikkelingswerkers te worden.

Kandidaten krijgen een basiskennis van publieke en ontwikkeling management vereisen. Dit omvat een solide basis in de theorie en praktijk van het bestuur, de vorming van beleid, en het management van grote organisaties, met inbegrip van openbare bureaucratieën. Terwijl de masteropleiding zelf duurt een jaar, worden de kandidaten verplicht om eerst in de PDM cursus, die hen zal voorzien van de nodige basis te voltooien. Daarom is de master is in feite een programma van twee jaar.

Leerplan

Masterstudenten zal eerst worden verplicht om te voltooien vier NQF niveau 9 gangen. Zij zullen dan worden verplicht om een ​​proefschrift van ongeveer 35000 voltooien - 40000 woorden op een hedendaags publiek of ontwikkeling management onderwerp. De cursus werk en het proefschrift zal elk goed zijn voor 90 van de 180 studiepunten die nodig is om de MM diploma te behalen.

De cursus werk is gericht op studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om zwanger te worden, plannen, onderzoek en schrijven hun dissertaties. Zij een lezing electieve ontworpen om hun begrip van hun gekozen onderzoeksonderwerp verdiepen voltooien ook.

Studenten zijn verplicht om een ​​onderzoeksvoorstel, dat de basis van hun proefschrift vormt ontwikkelen en te presenteren aan een onderzoeks-commissie ter goedkeuring.

De cursussen zijn:

Kwantitatieve onderzoeksmethoden (20 studiepunten)

Deze cursus bouwt voort op de studenten 'voorkennis van elementaire bemonsteringsmethoden en eenvoudige statistische gevolgtrekkingen, met inbegrip van chi-kwadraat toetsen. Dit materiaal wordt kort herzien, en de cursus gaat vervolgens door naar de formulering van het onderzoek problemen, doel verklaringen en onderzoek hypothesen voor gebruik in kwantitatief onderzoek van voorstellen; enquête ontwerp, de bouw vragenlijst en eenvoudige data-analyse, en testen van hypothesen, inclusief de macht analyse en regressieanalyse.

Kwalitatieve onderzoeksmethoden (20 studiepunten)

Deze cursus leert studenten om kwalitatieve gegevens opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek, en te analyseren. Onderwerpen zijn onder kwalitatief onderzoek paradigma veronderstellingen, kwalitatief onderzoek ontwerpen / methoden, verschillende technieken en methoden voor het verzamelen en analyseren van gegevens, ethische kwesties, en evaluatie.

Onderzoeksvoorstel ontwerp (10 studiepunten)

Deze cursus helpt studenten om van een theoretisch begrip van onderzoek modellen en methoden voor het formuleren van een eigenlijke onderzoek voorstel dat de basis van hun onderzoeksrapport zal vormen. De voorstellen worden gepresenteerd en verdedigd voor een voorstel School paneel.

Geregisseerd lezen electieve (40 studiepunten)

Deze cursus helpt studenten om deel te nemen in de diepte met een onderwerp voor de volksgezondheid of ontwikkeling management relevant. Het bestaat uit een reeks seminars waarin de docent en studenten werken samen om de literatuur te verkennen over een bepaald onderwerp.

Proefschrift

De scriptie is het toppunt van de masteropleiding. Na het formuleren van hun voorstellen moeten leerlingen voeren origineel en diepgaand onderzoek, de resultaten te analyseren, en integratie van onderzoek en analyse in een coherent proefschrift. Studenten worden actief gesteund door promotoren. Alle wetenschappelijk medewerkers P & DM toezicht stellingen in hun gebied van specialisatie.

Admissions

Kandidaten voor de masteropleiding moet u eerst de PDM te verkrijgen met een slaagpercentage van 65 procent. Als alternatief, moeten ze een graad in het openbaar bestuur, verkregen met een slaagpercentage van ten minste 65 procent te houden. Aanvragers in de laatste categorie kan nodig zijn om de standaard Masters curriculum met aanvullende cursussen te vullen.

Cursus levering

Zowel de PDM en MM worden aangeboden als full-time, part-time en blok cursussen. Part-time studenten colleges in de avonduren, en blok vrijlating studenten volgen colleges in twee weken durende periodes verspreid over het jaar.

Workloads

Zowel de PDM en MM-programma's zijn ontworpen om onafhankelijk onderzoek en studie aan te moedigen. De workloads omvatten in het algemeen 24 uur contacttijd per cursus, met extra voorbereiding en studie-uren nemen totaal aantal uren aan de relevante NQF eis.

De totale werklast voor de PDM is 1 200 notionele uur. De totale werklast voor de MM is 1 800 notionele uur.

Assessments

Studenten worden beoordeeld aan de hand van opdrachten en schriftelijke tentamens. Klasse en groepsopdrachten worden ook beoordeeld. Alle examens evenals de scripties worden extern onderzocht.

Toepassingen

Aankomende studenten moeten een aanvraagformulier dat verkrijgbaar is bij de faculteit kantoor en is online te voltooien. Ze moeten ook verslagen van eerdere academische prestaties, en een curriculum vitae in te dienen.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Lees meer

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Lees Minder