Lees de Officiële Beschrijving

De Asian Institute of Technology bevordert technologische verandering en duurzame ontwikkeling in de regio Azië-Pacific via het hoger onderwijs, onderzoek en outreach. Opgericht in Bangkok in 1959, heeft AIT uitgegroeid tot een toonaangevende regionale postdoctorale instelling en werkt actief samen met publieke en private partners in de regio en met enkele van de beste universiteiten in de wereld sector.

Het Project Management in de bouw gebied van studie traint professionals om een ​​leidende rol te spelen in de internationale bouwsector. Het mallen studenten om actief leiders te worden in de bouwsector en de grote bouwproject. De opleiding bereidt voor studenten: - Om meer competent en in staat om internationale grote bouwprojecten te beheren - - Om uitstekende managers en beleidsmakers vertrouwd met de moderne technieken van de bouw management, engineering management en beheer van de infrastructuur worden Om het bedrijf te helpen bij het installeren en te ontwikkelen project management systeem in een bedrijf

Hoofdlijnen van het Programma

  • Eén jaar professionele AIT masterdiploma.
  • Credits kunnen gedurende vier jaar worden geaccumuleerd
  • Certificaat cursus werken
  • Internationale excursie naar de grote bouwplaatsen in de regio
  • Studie taal: Engels.

Programma Structuur

AIT Professional Master programma is ontworpen voor degenen ingenieurs die hun werk niet kunnen verlaten, terwijl het volgen van een masteropleiding. Het programma wordt uitgevoerd in een jaar. Om de masteropleiding te voltooien, moeten de deelnemers 11 cursussen en 1 project rapport met in totaal 33 studiepunten te voltooien.

In de eerste twee semesters, zullen de studenten basis en gevorderden cursussen geselecteerd in overleg met een academische / thesis adviseur uit de reguliere cursussen aangeboden op AIT nemen. Tijdens het derde semester, zullen de studenten voeren hun project studie. Studenten zullen internationale excursies te voeren:

Eerste reis: Studeren bij AIT

Tweede reis: een bezoek aan de grote bouwplaatsen buiten Vietnam, zoals Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, China en Taiwan of doe stage in AIT Thailand

Derde reis: AIT aan ceremonie Afstuderen bij te wonen

Engels toelatingseis

AIT is een internationaal instituut met Engels als enige voertaal. Toelating tot AIT vereist een bewijs van Engels taalvaardigheid dat kan worden voldaan in elke eis van de volgende: - IELTS (5.0) - TOEFL (papier gebaseerde: 500; Computer - basis: 173, of Internet - gebaseerd: 61) - AITEIT. Kandidaten kunnen zich aanmelden voor Engels Test aangeboden door AIT bij AIT-VN. Tarief een Engels Test: 25 USD.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de AIT Professional masteropleiding, moet de aanvrager: - Houd een Bachelor diploma (normaal van een vierjarig programma), of het equivalent daarvan, in een geschikt gebied van de studie.

  • Heb undergraduate kwaliteiten ver boven het gemiddelde.
  • Hebben een goede beheersing van het Engels - Ten minste drie jaar werkervaring

Kosten van de aanvraag indienen: 20 USD. Deze vergoeding wordt betaald aan AIT wanneer verzoeksters aan de aanvraagdocumenten.

Lesrooster

Het programma wordt uitgevoerd tijdens de niet-werkende uur (in het weekend en 's avonds)

Faculteit

Faculteiten zijn van Construction Engineering en Infrastructure Management programma (Céim) - AIT. Céim is zeer ervaren in project management onderwijs, van korte opleidingen aan programma's, doctoraatsprogramma's en post-doctorale programma's onder de knie. Tot nu toe zijn er meer dan 800 meesters en artsen afgestudeerd in Project Management programma en meer dan 500 stagiairs van korte opleidingen ontvangen certificaten aangeboden door Céim. Céim hebben ook haar sterke partnership met de bouw- en industriële zones overheid in het leveren van adviesdiensten en professioneel onderzoek naar de kwaliteit van bouwprojecten te verbeteren.

Collegegeld

Collegegeld en vergoedingen kunnen worden betaald als 3 termijnen en aan het begin van elk semester. Totale collegegeld en vergoedingen: USD 13.625 (USD375 / credit).

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Prijs
13,625 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum