Meester van professionele boekhoudkundige

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

meester van professionele boekhoudkundige

Deze internationaal erkende masters degree bereidt je voor op een professionele carrière te starten in de boekhouding na slechts 14 maanden van de studie. Begin uw academische reis op weg naar een Chartered Accountant vandaag.

Waikato_MPAcc

De Master of Professional Accounting (MPAcct) is speciaal ontworpen voor studenten die nog nooit hebben gestudeerd goed voor op universitair niveau, maar hebben al een bachelor's degree in een ander gebied, zoals kunst, onderwijs, rechten of economie.

Het zorgt voor een beroepskwalificatie die wordt erkend en gerespecteerd door de werkgevers in Nieuw-Zeeland en over de hele wereld, waardoor het makkelijker om werk in het buitenland te vinden.

Meer dan 14 maanden, zul je de ontwikkeling van geavanceerde vaardigheden en kennis in alle kerngebieden van de boekhouding en het bedrijfsleven, en in staat zijn om kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden toe te passen in de praktijk boekhoudkundige situaties.

Na afloop bent u klaar om te gaan werken in een openbare boekhoudkundige praktijken, of bij een commerciële onderneming of organisatie. Het biedt de ideale platform om uw reis te beginnen op weg naar een Chartered Accountant.

Alle papieren in dit 220-point masters degree zijn verplicht. U leert over de financiële en management accounting, boekhoudkundige informatie systemen, handels- en vennootschapsrecht, auditing, belastingen, financiën en economie voor het bedrijfsleven.

Er zijn twee innames voor deze cursus per jaar, zodat u kunt beginnen in een van beide november (T Semester) of januari (S Semester). Let op: het is een full-time en intensieve cursus.

Gain lidmaatschap van drie professionele jaarverslaggeving belaste instanties

Waikato Master of Professional Accounting wordt goedgekeurd door drie van 's werelds grootste professionele jaarverslaggeving belaste instanties.

Dit betekent dat onze afgestudeerden kunnen zich aanmelden voor de voorlopige lidmaatschap van alle drie, waardoor het uw paspoort naar het buitenland te werken en uw netwerk uit te breiden.

  • Association of Chartered Certified Accountants
  • Chartered Accountants Australië + Nieuw-Zeeland
  • CPA Australië

Waikato heeft een internationale reputatie

U zult studeren aan Waikato Management School, een Triple Crown International Business School geaccrediteerd door EQUIS, AMBA en AACSB sinds 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek, bereikt met minder dan 1% van 's werelds business schools.

Krijg een masterdiploma van een universiteit die behoort tot de top 150 van de wereld voor de vakken Accounting, Finance en Business & Management Studies, door de prestigieuze QS Subject Rankings.

Professional accounting stage of onderzoeksproject

Als onderdeel van deze opleiding, heb je de mogelijkheid om ofwel een professionele boekhouding stage op de werkplek (ACCT583), of een 8-10,000-woord onderzoeksproject over een eigentijdse boekhoudkundige kwestie (ACCT582) nemen.

Culturele ervaring

Waikato Management School heeft een levendige studentencultuur die veel sociale en leermogelijkheden biedt. Je kunt gelijkgestemde mensen ontmoeten via studentenclubs, zoals:

  • Waikato Management School Students 'Association (WMSSA)
  • Beta Alpha Psi - Waikato Chapter (Accounting club)
  • Economics Discussion Group
  • Finance afdeling van WMSSA
  • Te Ranga Ngaku - de Maori beheer student netwerk

Bekijk de Facebook-pagina van de Waikato Management School voor het laatste nieuws en evenementen.

Ervaring uit de Praktijk

Als onderdeel van deze opleiding, heb je de mogelijkheid om ofwel een professionele boekhouding stage op de werkplek (ACCT583), of een 8-10,000-woord onderzoeksproject over een eigentijdse boekhoudkundige kwestie (ACCT582) nemen.

Toelating en inschrijving

U kunt zich aanmelden voor de MPAcct als u:

  • Heeft u een bachelor's degree in elk vakgebied, of gelijkwaardig, en
  • Hebben bereikt ten minste een B-minus rang gemiddelde in je laatste jaar.
Internationale studenten moeten een gelijkwaardige kwalificatie hebben van een erkende universiteit en voldoen aan de Engelse taalvereisten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder