Meester van professionele boekhoudkundige

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De tweejarige meester van professionele boekhoudkundige is geschikt als u een bachelordiploma zonder een boekhoudkundige major. Deze graad helpt u om uw begrip van de boekhouding, economie, management en aanverwante gebieden te ontwikkelen. Het is een geschikte cursus voor mensen die geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun loopbaan of verbreding van de opties in hun bestaande veld in, bijvoorbeeld, techniek, geneeskunde, wetenschap of kunst.

We zijn een partnerschap aangegaan met de CPA, ICAA en het Globally Responsible Leadership Initiative en is een ondertekenaar van beginselen van verantwoord beheer Onderwijs van de Verenigde Naties. Deze partnerschappen, onderwijs en onderzoek toezeggingen zorgen wij bieden een zeer gewaardeerde, mondiaal perspectief op zaken en financiën.

Mogelijkheden om in het buitenland te studeren onder meer uitwisselingsprogramma's voor studenten met onze partner universiteiten in meer dan 30 landen, waaronder de Universiteit van Innsbruck, Copenhagen Business School, de Berlijnse School of Economics of BEM Management School in Frankrijk.

U zult in aanmerking te komen voor het lidmaatschap van beroepsorganisaties, zoals de CPA Australië, Institute of Chartered Accountants Australië (ICAA), Institute of Public Accountants (IPA), en de Vereniging van Londen van Chartered Certified Accountants (ACCA). Deze 12-maanden durende programma biedt uitgebreid praktische vaardigheden en training, met mogelijkheden om te netwerken en is voorzien van een stage. Het beroepsjaar kan in het buitenland worden gedaan.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Engels als voertaal in het hoger studies worden aanvaard.

Let op: Engels als voertaal in het vorige onderzoek niet zal worden aanvaard als basis voor de toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6.0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): minimale score van 64 met geen communicatieve vaardigheden scoren minder dan 59.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een graad van C of hoger.

Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

De minimale toelatingseis is het succesvol afronden van een Australische bachelor diploma (of het equivalent). Verworven competenties ontwikkeld door middel van relevante werkervaring of professionele erkenning, waar het wordt geacht ten minste gelijk is aan die verkregen door middel van een Bachelor diploma te zijn, kan worden beschouwd. Bij het maken van een aanbod aan de aanvrager, zal de universiteit aandacht besteden aan een aantal factoren om te bepalen of een aanvrager van de capaciteit om te werken aan een Master-niveau, met inbegrip van academische record, Kennis van het Engels en / of werkervaring heeft aangetoond. (Optioneel) De Bachelor diploma (of gelijkwaardig) moet worden beschouwd als verwant aan de toegang tot een 1,5 jaar Master te krijgen, anders zal de aanvrager in aanmerking komen voor een 2 jaar masteropleiding.

Aanvullende informatie

Als je eerder verworven competenties in het bedrijfsleven, hetzij in de vorm van een bachelordiploma in een business-gerelateerde veld of met ten minste vijf jaar relevante ervaring in het bedrijfsleven kan aantonen, zult u in aanmerking komen voor geavanceerde staan ​​voor de vier thema's van de eerste semester van de cursus. Bij het maken van een offerte van Advanced Permanent, kan de universiteit aandacht te schenken aan een aantal factoren, waaronder uw academische resultaten en werkervaring.

De erkenning van beroepskwalificaties

De mate voldoet aan de academische vereisten voor het geassocieerd lidmaatschap van de CPA Australië (de beroepsorganisatie voor Certified Oefenen Accountants in Australië) en de toelating tot de Chartered Accountants Programma van de Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland.

De cursus is ook erkend door het Institute of Public Accountants (IPA) en de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), gevestigd in Londen.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder