Meester van onderwijskundig leiderschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Educational Leadership

Verbeter uw carrière met een gespecialiseerd programma dat je persoonlijk en professioneel uitdaagt. Een verschil maken voor de kwaliteit van het onderwijs en de mogelijkheden voor uw toekomstig leiderschap in het onderwijs.

Werk met academici die internationaal erkend worden voor hun leiderschap onderzoek en praktijk. Ontwikkelen van de vaardigheden, kennis en disposities om een ​​effectieve educatieve leider.

Compleet cursussen in een tempo dat bij je past - part-time terwijl u werkt, of full-time meer dan 18 maanden. Deze kwalificatie kan ook studeerde aan de Universiteit van Waikato Tauranga.

Programma hoogtepunten:

  • Onderzoek leiderschap systemen en praktijken om verandering en innovatie in de context van organisaties te ondersteunen.
  • Onderzoek te doen naar persoonlijk leiderschap praktijk.
  • Begrijp, kritiek en bijdragen aan de educatieve onderzoek dat is het vormgeven van onderwijsbeleid en -praktijk Nieuw-Zeeland
  • Zoek leiderschap werken in een kader van sociale rechtvaardigheid en streven naar een verschil te maken voor high-behoeften van de studenten te maken.
  • Ontwikkelen van de vaardigheden, kennis en disposities om een ​​effeictive educatieve leider
  • Verbeter leiderschap netwerken door bij te dragen aan een levendige professionele leergemeenschap
  • Flexibele levering (NET / Block natuurlijk)

Toelating en inschrijving

Toelating vereist normaal gesproken een HBO-opleiding met minimaal B gemiddeld en een onderwijsbevoegdheid. Opmerking: Transfers van PGDips en Hons programma's tot 180-point masters zijn mogelijk voorafgaand aan de formele afronding van de PGDips en Hons kwalificaties in het onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder