Meester van milieuwetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Environmental Sciences

De Master of Environmental Sciences is bedoeld voor zowel wetenschap en techniek afgestudeerden die willen hun kennis en vaardigheden verder onderzoek op het gebied van de Environmental Sciences - de wetenschappelijke studie van de interactie tussen mens en milieu.

Waikato_MEnvSci

De Master of Environmental Sciences (MEnvSci) is een 180 punt interdisciplinaire mate dat is gebaseerd op een brede waaier van papers over de biologische, chemische, Aarde en Ingenieurswetenschappen.

Een belangrijk kenmerk van deze opleiding is de ontwikkeling van de wetenschappelijke en interdisciplinaire (cross-faculteit) onderzoeksvaardigheden, inbegrip van het verzamelen en analyseren van gegevens en kritische evaluatie van de relevante literatuur.

De MEnvSci is normaal gesproken een maand 12-18 graden bestaande uit minimaal 90 punten in onderwezen papers op 500-niveau en een maximum van 90 punten proefschrift. Het saldo van de thesis papieren om geleerd papers kunnen worden gewijzigd onder voorbehoud van toestemming van de afgestudeerde coördinator in uw vakgebied van uw keuze.

Bestudeer een MEnvSci bij Waikato University en u zult genieten van meer lab en veldwerk, meer één-op-één keer met topwetenschappers en toegang tot onderzoek van wereldklasse apparatuur. Onze grote industrie contacten kunnen ook betekenen spannende samenwerkingen met lokale, nationale en internationale bedrijven en organisaties.

Terwijl het grootste deel van uw papieren van de faculteit Science & Engineering zal worden getrokken, kunt u ook papieren van de include Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Waikato Management SchoolDe School van de Maori en Pacific Development en Te Piringa - Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Inrichting

De Universiteit van Waikato's School of Science is de thuisbasis van een suite van de goed uitgeruste, world-class laboratoria. U krijgt de gelegenheid om complexe onderzoek apparatuur en faciliteiten, zoals gebruiken NMR spectroscopie, DNA sequencing en Universiteit van Waikato Herbarium.

De School of gespecialiseerde laboratoria Engineering omvat de Large Scale Lab complex dat een suite van workshops en laboratoria gewijd aan technische onderwijs en onderzoek is voorzien. Deze omvatten 3D-printing, een mechanische werkplaats en computerlokalen met engineering design software.

Bouw een succesvolle carrière

Afhankelijk van de belangrijkste voltooid en uw specifieke interesses, kunnen afgestudeerden van deze opleiding werk te vinden in een reeks van wetenschap aanverwante bedrijfstakken, waaronder de lokale en regionale raden, Crown Research Institutes, energiebedrijven, milieu-instanties, ministeries, milieu-consulting bedrijven, private onderzoek bedrijven, universiteiten, voedsel- en zuivelindustrie en landbouw en visserij-industrie.

Carrièremogelijkheden

  • agrarisch adviseur
  • Biosecurity Officer
  • Coastal Resource Manager
  • toestemming Planner
  • Environmental Analyst
  • Milieu-wetenschapper
  • Hydroloog
  • oceanograaf
  • Water Resource Manager

Ervaring uit de Praktijk

Je zult meer tijd besteden aan het zetten de theorie in de praktijk in de laboratoria en in het veld. Kleinere klassen in geleerd papers betekent meer één-op-één keer met gerenommeerde academici.

De Universiteit van Waikato beschikt ook over uitstekende industrie samenwerkingsverbanden met organisaties zoals NIWA, AgResearch, Plant and Food Research, Landcare Research, Fonterra, Gallagher Group, Oji Fibre Solutions, Tetra Pak en ArborGen Australazië. Deze sterke relaties te genereren tal van onderzoeksprojecten voor MEnvSci studenten, die in staat zijn om te werken aan echte problemen met een echte opdrachtgever.

Toelating en inschrijving

Toelating vereist een relevante HBO-niveau diploma of gelijkwaardig. Nadat u zich heeft aangemeld om te studeren bij ons zult u de gelegenheid om met een van onze senior academici die zal helpen om te spreken je van plan bent je studie op basis van uw doelen en eerdere ervaringen. Dit zal ervoor zorgen dat u alle steun en advies die u nodig heeft om te slagen in je studie.

Raadpleeg de relevante regelgeving in de Universiteit van Waikato Calendar voor de officiële details van de toelating en diploma-eisen, beschikbare onderwerpen, cum laude in aanmerking te komen en nog veel meer.

Als u niet de juiste kwalificaties die vereist zijn voor de directe invoer te houden, kunt u in aanmerking komen voor een traject via een postgraduaat getuigschrift of diploma. Neem contact op met de faculteit voor advies over de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder