Meester van milieuwetenschap en natuurlijke hulpbronnen journalistiek

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester van milieuwetenschap en natuurlijke hulpbronnen journalistiek

University of Montana

Welkom op de Universiteit van Montana's graduate programma in Environmental Science and Natural Resource Journalistiek. Ours is een hands-on vaardigheden-based programma, dat studenten journalistiek zet op het gebied rapportage over kwesties die de natuurlijke wereld. kandidaten onze meesters 'te produceren regionale en internationale stukken voor de gedrukte media, radio, televisie en online sites. Onze faculteit leden hebben tientallen jaren van professionele journalistiek ervaring en zijn toegewijd om u te begeleiden langs uw weg.

Montana's programma biedt vele unieke eigenschappen. Een daarvan is de Story Lab cursus, die paren studenten met wetenschappers gedurende een semester. Het doel is voor de opkomende journalisten om te leren hoe om beter te communiceren wetenschap nieuws; wetenschappers ook leren hoe te communiceren met de media om hun verhaal beter vertellen. De Universiteit van Montana is de thuisbasis van cutting-edge onderzoek, van Wildlife Biology Fire Management and Environmental Health. We willen graag onze achtertuin roepen de grootste outdoor laboratorium op de planeet.

De masteropleiding is een geavanceerd programma voor kandidaten met undergraduate graden in de journalistiek, milieu- en aardwetenschappen, milieustudies en natuurlijke hulpbronnen. Wij zoeken ook kandidaten met professionele ervaring in de journalistiek, de natuurlijke hulpbronnen industrieën en ecologische non-profit organisaties. Kandidaten zonder een achtergrond in de wetenschappen of de journalistiek kan hebben om fundamentele cursussen die niet meetellen voor het diploma te nemen.

Wij bieden beurzen, beurzen en onderwijs assistentschappen om onze studenten te helpen. Financiële hulp en werk-studie-pakketten zijn ook beschikbaar. Neem een ​​kijkje op onze website, stuur ons dan een e-mail of bel ons als u vragen hebt. Wij verheugen ons op uw sollicitatie. Aanvragen worden aanvaard op een rollende basis. Een nieuw Master's les begint elke val.

Graduate Curriculum

Een Master's degree in Environmental Science and Natural Resource journalistiek vereist 36 krediet uur: 18 in de journalistiek en 12 in de natuurlijke hulpbronnen kwesties en / of milieu-wetenschap. De school biedt twee opties voor de resterende zes studiepunten. Studenten kunnen gebruik maken van hen om te werken aan een documentaire-stijl professionele project of kiezen voor het maken van een portfolio van het werk in meerdere media.

De professionele project optie geeft studenten de mogelijkheid om te beginnen aan een ambitieus onderzoek of het creëren van een uitgebreide openbare informatie-project. Studenten Kenmerkend voor het project in hun laatste semester aan de universiteit na het voltooien van de rest van de cursussen. Dit laat hen toe om te reizen buiten Montana en in het buitenland voor onderzoek. Ze keren terug naar Montana om hun project te verdedigen in de voorkant van hun gekozen facultaire commissie.

De portefeuille optie geeft studenten de mogelijkheid om extra journalistiek keuzevakken te nemen en produceren een driedelige portfolio dat een gemeenschappelijk milieu- of natuurlijke hulpbronnen thema verkent. De portefeuille moet bevatten werk dat in ten minste twee verschillende media, variërend van het schrijven tot fotografie, video, audio, multimedia, kaarten en afbeeldingen. Deze track is bedoeld voor degenen die willen meer ervaring met verschillende journalistieke media.

Master's Work

Alle studenten in de masteropleiding te produceren origineel, inhoudelijke werken van de journalistiek als onderdeel van hun diploma-eisen. Hun werk wordt begeleid en geëvalueerd door het comité een master's, bestaande uit een stoel en reviewer gekozen uit de School voor Journalistiek faculteit en een lid van de faculteit van een andere school of afdeling. De afgestudeerde programma directeur dierenartsen project, scriptie of portfolio voorstellen voor de student werft een comité.

In aanvulling op de verhalen van hun meester, project- en portfoliomanagement studenten produceren een 1000-woord metgezel verhaal dat verband verhaal relevantie, rapportage en het productieproces, sourcing, ethische overwegingen, media formaat keuzes en plannen voor publicatie adressen. De master verdediging heeft de vorm van een openbare presentatie, waarbij de kandidaat presenteert dit verhaal en deelt een aantal van haar / zijn werk. leden van de commissie zal deze presentatie bij te wonen en te onderzoeken de kandidaat. Bij het bepalen of de meester werk is geschikt voor publicatie door een gerenommeerde nieuwsorganisatie, zullen ze juistheid, integriteit, ethiek, nieuwswaarde, diepte, originaliteit, taal, stijl en effectiviteit van de techniek te overwegen.

Technologie

De Universiteit van Montana's Journalism School is gehuisvest in Don Anderson Hall, een state-of-the-art faciliteit met een overvloed aan computerlokalen, draadloos internet, via de kabel klaslokalen en top-notch digitale video en audio-mogelijkheden. Geopend in 2007, Don Anderson Hall beschikt over superieure apparatuur en technologie met een high-definition tv-studio en een robuuste audio-installatie. Studenten kunnen uitchecken nodige om de koers opdrachten, zoals fotocamera's, videocamera's, audio-recorders, microfoons en statieven complete uitrusting.

Onze laboratoria zijn uitgerust met de software die je nodig hebt om te werken aan het ontwerp, fotografie, web, audio en video. We hebben een volledig bemand Information Technology Department (JTech) beschikbaar om te helpen met de technologie kwesties. Onze studenten van hoge kwaliteit van het werk met top tier apparatuur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan