Meester van milieubeheer (mem)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Environmental Management (MEM)

Locaties:

  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

Deze cursus biedt postacademisch onderwijs voor bestaande en toekomstige professionals op de achtergrond, principes en praktijken van milieubeheer, in het bijzonder in het kader van de nat-droog en semi-aride tropische ecosystemen. De generieke vaardigheden concepten en toepassingen die in deze cursus zijn ook zeer relevant zijn voor degenen die werkzaam zijn in andere ecosystemen. De cursus omvat ook een focus op de maatschappelijke context waarbinnen milieubeheersysteem plaatsvindt.

Specifieke doelstellingen van deze cursus zijn onder meer het verstrekken van een programma dat is flexibel en richt zich op de behoeften van individuele studenten. De flexibiliteit van de selectie eenheid, studenten de cursus te geheel extern of intern, of een combinatie van beide, afhankelijk van de selectie-eenheid. Intern ingeschreven studenten wonen tutorials op de campus, terwijl het hebben van volledige toegang tot de informatie die aan externe leerlingen materialen. Kleine klassen betekenen dat alle studenten gemakkelijk toegang hebben tot medewerkers, via collegiaal afstand of face-to-face interacties.

Terwijl alle kandidaten zich inschrijven in de masteropleiding, alternatieve exit punten zijn beschikbaar na een semester van de studie (Graduate Certificate) of twee semesters van de studie (Graduate Diploma), onder voorbehoud van de kandidaat invullen van twee of vier gespecialiseerde keuzevakken, respectievelijk.

De student centraal, resource en activity-based learning materialen zorgen voor een stimulerend programma dat is gebalanceerd tussen bijwerken van de inhoud kennis en technische vaardigheden, het ontwikkelen van conceptuele vaardigheden, en de toepassing van deze voor het beheer van natuurlijke hulpbronnen binnen de maatschappelijke context. Het programma blijft inspelen op de veranderende behoeften van werkgevers en andere belanghebbenden, met de laatste resultaten van regionaal onderzoek opgenomen in leermiddelen.

Afgestudeerden van deze cursus kan de werkgelegenheid in gebieden van onderzoek of voor het milieu en beheer van natuurlijke hulpbronnen te zoeken, in regionale beheer van natuurlijke hulpbronnen agentschappen, milieuorganisaties, inheemse natuurlijke resources management organisaties, adviesbureaus of de sector hulpbronnen. Studenten met een constant hoge cijfers en een hoogwaardig onderzoek in staat zijn om een ​​hogere graad na te streven door onderzoek.

Cross-institutionele partnerschappen.

Naast CDU eenheden, ondersteunen wij ook studenten selecteren keuzevakken van andere universiteiten waarmee we programma-level overeenkomsten. Deze omvatten Universiteit van Greenwich (UK), James Cook University (Australië) en de Universiteit van Adelaide (Australië). We ontwikkelen momenteel overeenkomsten met de Universiteit van Illinois-Springfield (USA) en de Gadjah Mada University (Indonesië).

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Succesvolle afronding van een erkende bachelors degree, graduate diploma of graad of een equivalent daarvan in een relevant gebied, zoals de biologische wetenschap, aardwetenschappen, milieu-engineering, milieu-wetenschap, aardrijkskunde, geografische informatie, duurzaamheid studies of andere discipline nodig wordt geacht. Kandidaten die een diploma niet in de hierboven genoemde disciplines kan worden beschouwd op basis van relevante werkervaring.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Afgestudeerden kunnen professionele lidmaatschap van verenigingen, zoals de Australische weidegronden Society, Ecological Society of Australia, Milieu-instituut van Australië, en de staat wiet wetenschap samenlevingen, bijvoorbeeld zoeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder