Meester van milieu en maatschappij

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Meester van Milieu en Maatschappij

De Master of Environment and Society is een postgraduaat geschikt voor afgestudeerden van verschillende disciplines - milieu, sociale wetenschappen, management, rechten of economie. Het is een programma waarmee u kunt profiteren van de faculteit groeiende banden met zowel de lokale gemeenschap en educatieve groepen en de lokale overheid.

Studeren voor uw Meester van Milieu en Maatschappij (MEnvSoc) aan de Universiteit van Waikato geeft u de kans om voort te bouwen op de vaardigheden en kennis die je al hebt tijdens je bachelordiploma behaald. U leert hoe een kritische analyse van de verschillende standpunten in verband met milieu-uitdagingen. U zult uw begrip van deze verschillende perspectieven te ontwikkelen en leren hoe u uw inzichten gebruiken om te gaan met die uitdagingen.

Tijdens uw MEnvSoc, krijg je een combinatie van studeren essentiële documenten en de voorbereiding van een proefschrift of scriptie te doen. Je zult in staat zijn om te voltooien tot 120 punten waarde van papers en ofwel een 60-punts proefschrift of een 90-punts scriptie. Uw proefschrift of scriptie wordt op basis van uw eigen onderzoek, en je krijgt een onderwerp met betrekking tot milieu- en sociale onderlinge relaties te kiezen.

Je zou ook graag een aantal relevante documenten uit andere gebieden, zoals milieu-wetenschap, recht en management op te nemen. Inname van deze aanpak voor het structureren van je diploma helpt u de verbinding tussen de opvattingen kwesties op een theoretisch niveau te versterken en het toepassen van de theorie in de praktijk.

De faculteit banden met groepen die actief zijn in de lokale overheid, het onderwijs en de gemeenschap bieden een waaier van mogelijkheden voor studenten studeren voor een MEnvSoc. U zult profiteren van gastcolleges, workshops en excursies die input van de leden van de gemeenschap of professionele medewerkers hebben gehad. Het onderwijzend personeel zelf actief onderzoekers met de nationale of mondiale reputatie in hun specialistische gebieden. Je krijgt de kans om te profiteren van hun kennis en expertise te hebben. Werken met het personeel, zult u in staat om te profiteren van, en direct toegang wereldwijd onderzoek ideeën en gemeenschappen.

Zodra u uw MEnvSoc hebt voltooid, zult u in staat om een ​​carrière pad dat je vaardigheden gebruikt te kiezen. Je misschien wel geïnteresseerd in bewegen in het beleid werk, of dat nu op lokaal, regionaal of nationaal niveau. Misschien in plaats daarvan je liever te werken met de Waitangi Tribunaal of lokale IWIS. interdisciplinaire milieu-focus van de MEnvSoc's biedt de vaardigheden en kennis voor afgestudeerden om te kunnen werken in die gebieden.

Toelating en inschrijving

Na de succesvolle voltooiing van een bachelors degree of bachelor cum laude af in de sociale wetenschappen, milieuwetenschappen, wet of management, kan u zich aanmeldt voor de Meester van Milieu en Maatschappij (MEnvSoc). De MEnvSoc wordt beloond met klassen van Honors.

Om te worden toegelaten tot de MEnvSoc, in aanvulling op de voltooiing van de juiste kwalificatie graad hierboven uiteengezet, moet u beschikken over een voldoende Grade Point Average, normaal een B + of beter bereikt.

U zult ook moeten hebben passend toezicht geregeld. Raadpleeg het programma Graduate adviseur

Laatst bijgewerkt op May 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder