Lees de Officiële Beschrijving

Bevorder je carrière in Wellington of Auckland

Met de overvloed aan data en de snelle opkomst van nieuwe technologieën in de hedendaagse digitale wereld is effectief beheer van informatiesystemen van vitaal belang voor elke succesvolle organisatie.

Krijg een waardevolle specialistische kwalificatie die gebaseerd is op uw IT-kennis en ervaring. Victoria's MIM is de eerste kwalificatie van Nieuw Zeeland, die is ontworpen voor IT-professionals zoals u die in senior managementrol willen verhuizen. Cursussen zijn gebaseerd op voortrekkend onderzoek en diepgaande case-analyse om u nieuwe inzichten te geven in het moderne informatie management.

Profiteer van de flexibele leeropties van MIM om op je persoonlijke carrière aspiraties te concentreren.

Klik hier voor de vaardigheden

Verkrijg de analytische, communicatie- en beslissingsvaardigheden die essentieel zijn voor het opbouwen van een succesvolle carrière in informatiebeheer. U ontwikkelt uw managementvaardigheden en leert om onderzoeksgerichte kaders en tools te gebruiken om u te helpen bij het begrijpen, diagnosticeren en oplossen van werkelijke informatieproblemen. Krijg vaardigheden die nu in grote vraag wereldwijd zijn, in overheid, bedrijfsleven en in non-profitorganisaties.

Kies uw stad

U kunt informatiebeheer studeren op de Victoria's Pipitea campus in Wellington's CBD, of in onze nieuwe vestigingen in het centrum van Auckland. Studenten deelnemen aan seminars met dubbele vergaderingen die gezichtsvriendelijke discussies en videoconferenties combineren via live streaming.

Master of Information Management

  • Begint: 5 maart 2018, 4 maart 2019
  • Type: Coursework en case study project
  • Locatie: Op de campus (Pipitea, Wellington en Kitchener Street, Auckland)
  • Voltooi: 180 punten (11 cursussen)
  • Inschrijving: Bacheloropleiding en vijf jaar werkervaring, of uitgebreide werkervaring

Kwalificatie familie structuur

De Master of Information Management maakt deel uit van een reeks kwalificaties:

  • Master of Information Management
  • Postgraduaat diploma in informatie management
  • Postgraduaat Certificaat In Informatie Management

Kies de kwalificatie die past bij uw carriere doelen, tijdsbeperkingen en financiële situatie.

Trappenhuis maakt beweging in beide richtingen mogelijk - als u begint met inschrijven in het certificaat of diploma programma, kunt u verdergaan met het voltooien van uw master's. Of als u zich inschrijft in de Master's, maar het niet kan voltooien, om welke reden dan ook, kunt u genoeg punten hebben om een ​​certificaat of diploma te behalen.

Carrière

Bereid je voor voor promotie naar een hogere managementpositie zoals chief information officer, chief technic officer, chief digital officer of andere senior rollen in het beheer van informatiediensten en informatiesystemen. Of u kunt uw kennis gebruiken om uw eigen online opstart te creëren.

Afgestudeerden met meestersgraad in management en informatietechnologie zijn in grote vraag en behoren tot de hoogste verdiensten van Nieuw-Zeeland vijf jaar na de voltooiing van hun diploma's.

Beurzen

U kunt op scholingen zoeken op basis van uw studieterrein, vakgebied en achtergrond.

werkgever steun

De capaciteitsverhoging die u krijgt van het uitvoeren van een MIM betekent dat uw werkgever bereid is om sommige of al uw kosten te betalen. Veel studenten worden hun studievergoedingen vergoed voor elke cursus die ze doorgeven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van Victoria University of Wellington, Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Information Management - a qualification for IT professionals