Meester van informatie en informatietechnologie beveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is het doel van deze studie?

  1. Om kennis over moderne methoden en principes van de ICT-beveiliging verzekering aan te bieden, om het begrip van informatie en informatietechnologie veiligheid belang en het vermogen om de noodzaak van informatiebeveiliging maatregelen blijken te vormen.

  2. Om nieuwste specialistische kennis op gebied van informatiebeveiliging, die nodig is van professionele en wetenschappelijk oogpunt te bieden, om origineel en kritisch inzicht in informatiebeveiliging relaties met andere informatie te ontwikkelen.

  3. Gespecialiseerde vaardigheden voor het oplossen van technische problemen, relevant gebied van informatiebeveiliging te vormen, uit te breiden kennis op het specifieke gebied van informatiebeveiliging, te integreren kennis uit verschillende probleemgebieden.

  4. Om leiderschap en innovatie vaardigheden in het werken en leeromgeving, die is complex, onvoorspelbaar en vraagt ​​het oplossen van de problemen die een aantal op elkaar inwerkende factoren inhouden van toepassing te ontwikkelen.

Wat zullen de studenten leren?

  • Typische informatiesysteem beschermingsmethoden en het vermogen om ze toe te passen in de praktijk.
  • Belangrijke bedreigingen en aanvallen op informatiesystemen, het vermogen om ze te identificeren en de gevolgen te beperken.
  • Belangrijke informatie systeemontwerp opdrachtgevers. Competentie in het ontwerp-proces, passende zakelijke en veiligheidseisen, het creëren van veiligheid eisen specificatie. Competentie in de beveiliging van het systeem model creatie.
  • Kennis van de ICT-beveiliging opdrachtgevers en concepten, het vermogen om ze toe te passen in de praktijk.

Wat over carrièremogelijkheden na MSc studies?

Afgestudeerden hebben de volgende carrier mogelijkheden: chief information security officer, Informatiebeveiliging accountant, cybercriminaliteit onderzoeker, IT-beveiliging projectmanager. Studenten kunnen deelnemen aan promotie-onderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities.

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities. Lees Minder