Meester van industriële engineering en innovatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is het doel van deze studie?

Te geven voor studenten engineering en management perceptie voor succesvolle innovatie creaties en implementatie, uitvoering van de latere wetenschappelijk onderzoek waarvan de resultaten kunnen worden aangepast in het industriële ondernemingen activiteit. Om de wetenschappelijke methoden toe te passen, om het onderzoek processen en team werk te organiseren, om de moderne software, hardware en informatietechnologie te gebruiken.

Wat zullen de studenten leren?

  • Kritisch, constructief en creatief denken, te analyseren en te onderwerpen evalueren op basis van kwalitatieve, kwantitatieve indicatoren, om conclusies te formuleren en om technische problemen op te lossen, betoogde, duidelijk en recht om wetenschappelijke informatie over te brengen.
  • Theoretische kennis en onderzoeksresultaten voor het creëren van producten en innovaties implementatie van toepassing in het productieproces.
  • Begrijpen hoe engineering en management problemen te identificeren en te analyseren, om innovatieve middelen voor zijn oplossing voor te stellen.
  • Begrijpen hoe engineering en management kennis te integreren, om de verwachte doelstelling te bereiken.

Wat over carrièremogelijkheden na MSc studies?

Personen met de Meester van Manufacturing Engineering and Management kwalificatie mate in staat zijn om de productie bedrijf te beheren, te creëren en te verwerken of productinnovaties te implementeren in de industriële ondernemingen, het ontwikkelen en beheren van innovatieve business, om wetenschappelijk onderzoek te vervullen. Na het afstuderen is het mogelijk om onderzoeken in doctoraatsprogramma's bevorderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities.

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities. Lees Minder