Meester van het openbaar bestuur - quad steden programma

Drake University College of Business and Public Administration

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester van het openbaar bestuur - quad steden programma

Drake University College of Business and Public Administration

Een weekend graduate programma dat is ontworpen voor publieke en non-profit professionals die u kunt voltooien in 24 maanden in de Quad Cities

Vandaag de dag worden de publieke en non-profit organisaties verwacht dat hun missie van de dienst uit te voeren door de succesvolle samenwerking met de particuliere sector en andere publieke en non-profit organisaties. Managers in de publieke en non-profit arena's moeten zowel het publiek te voldoen? S en het bedrijfsleven? S verwachtingen voor efficiëntie en effectiviteit met behoud van de traditionele publieke waarden zoals eerlijkheid, gelijke toegang tot diensten, publieke verantwoording, inspraak bij besluitvorming? Waarden van onze samenleving meestal niet nodig van de private sector. De Drake University MPA mate, met een nadruk in executive development effectief behandelt deze nieuwe realiteit.

De missie voor de MPA is het ontwikkelen binnen de publieke en non-profit professional de mogelijkheid om te transformeren, lood en directe organisaties in een dynamische omgeving. Cursussen zijn multidisciplinair van aard erkenning van de steeds veranderende omgeving van de publieke en non-profit sector.

Een unieke en uitgebreide weekend-gebaseerde Drake MPA programma is ontwikkeld voor professionals die in de Quad Cities. Deze speciale MPA graad wordt aangeboden in samenwerking met de Quad Cities Graduate Study Center. Studenten toegelaten tot de Drake MPA zal 12 cursussen binnen een 24 maanden termijn af te ronden. Elke klas komt meestal twee weekenden tijdens een periode van zes tot acht weken die een sequentiële formaat dat geschikt is voor de werkende student. Klassen niet voldoen aan tijdens de traditionele vakantie en pauzes. De cursussen worden aangeboden opeenvolgend om diepgaande verkenning van elk onderwerp mogelijk te maken voordat u naar het volgende onderwerp.

Deze unieke structuur maakt de integratie van 30 uur in-class instructie aanvullende internetdienst. De cursussen worden gegeven door dezelfde hoog aangeschreven Drake faculteit die lesgeven in onze Des Moines campus MPA-programma. We zijn momenteel het accepteren van toepassingen voor onze nieuwe cohort om het voorjaar van 2007 beginnen.

Meer informatie?

Wij geloven dat de Drake Master of Public Administration in de Quad Cities biedt de werkende professional de best mogelijke combinatie van relevante cursussen om afgestudeerden voor te bereiden op een agent voor verandering binnen de dynamische publieke en non-profit omgevingen.

Voor meer informatie over de Drake MPA in de Quad Cities, dan kunt u contact opnemen met Drake op (515) 271-2188 (gratis 1-800-44-DRAKE, ext. 2188), of per e-mail: cbpa.gradprograms@drake.edu.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Des Moines, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Des Moines, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan