meester van het onderwijs in TESOL

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Education in TESOL

&nbsp

De M.Ed. TESOL programma geeft afgestudeerden met expertise op het fi eld van het Engels taalonderwijs en-pedagogische, curriculumontwikkeling, leerling psychologie en taalkunde Engels. Studenten zullen in staat zijn om efficiënte en boeiende Engels taalcursussen door de toepassing van een breed scala van onderwijsmethoden en-technieken te ontwikkelen, vertonen een hoge mate van begrip van interculturele communicatieve instellingen, zoals cross-culturele leraar-leerling interactie; kritisch te refl ect op nieuwe lesmethoden en beoordelen hun EVF ectiviteit in een bepaalde vreemde taal klaslokaal, de ontwikkeling van taal curricula en aanpassing van bestaande curricula aan de lokale onderwijsbehoeften; te identificeren en begrijpen van de psychologie van de mens achter de leerling.

&nbsp

&nbsp

Leerplan

&nbsp

36 studiepunten nodig zijn in totaal voor het afstuderen.Individuele personen zijn meestal ontworpen om een ​​krediet-waarde van 3 studiepunten elk te dragen en heeft een looptijd van een semester. De herfst en de lente semester duurt 15 weken en de zomer semester zal betrekking hebben op 12 weken en elk krediet-eenheid staat gelijk aan 3 uur per semester week van de lezing / tutorial contacturen. Daarom zijn 3 credits geassocieerd met 45 uur studie en 1 credit met 15 uren studie. Extra lessen worden gepland in de zomer semester te voldoen aan de standaard 45 uur per semester. Een succesvol afgeronde Master's Thesis voert een waarde van 12 studiepunten en de onafhankelijke studie Project een waarde van 6 credits.

&nbsp

&nbsp

Algemene toelatingseisen

&nbsp

Alle aanvragers moeten voldoen aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Universiteit.Op het moment van toelating, moet de aanvrager beschikken over:

  • Een goede beheersing van de Engels taal (De aanvragers wier moedertaal niet Engels is normaal gesproken nodig zijn om Engels taalvaardigheid aan te tonen op IELTS Band 6.0 of een TOEFL score van ongeveer 560 of een
  • computergestuurde TOEFL-score van ongeveer 215)
  • 2 Een acceptabele universitair diploma (zie hieronder voor specifieke details)
  • 3 Een minimum van full-time een jaar ervaring met lesgeven op een gerenommeerde school of universiteit
  • 4 In plaats van onderwijservaring, moeten aanvragers hebben ten minste een certificaat in het onderwijzen van Engels als vreemde taal (TEFL) van een erkende, gerenommeerde instelling.
  • 5 goede lichamelijke en geestelijke gezondheid zonder overdraagbare ziekte en een duidelijk overzicht van goed gedrag.

Alle aanvragers moeten onderworpen aan een interview en niet-native Engels sprekende kandidaten kan nodig zijn om bewijs van hun niveau van het Engels taal profi efficiëntie in te dienen of zich ertoe verbinden de Aziatische Universiteit Engels Profi efficiëntie toelatingsexamen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder