Lees de Officiële Beschrijving

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Leid Special Education for Exceptional Young Children

Word een expert opvoeder, advocaat en leider bij de Master of Education in de vroege kinderopvoeding en de vroege jeugd Special Education degree aan de Grand Canyon University (GCU). Dit programma stelt u in staat om elke student te helpen groeien tot zijn of haar volle potentieel, terwijl hij op school en districtniveau pleit voor kinderen met verschillende vaardigheden.

Stap in het hoogvraagveld van het speciaal onderwijs voor vroege jeugd als afgestudeerd aan dit masteropleiding, uitgerust met de beste praktijkpedagogiek en methodologieën, evenals expertise in de psychosociale en familiale behoeften van buitengewone kinderen.

Naast coursework, voltooien studenten 104 uur ervaring in de velden door middel van klas 3 klaslokalen, in zowel speciale als algemene onderwijsomgevingen. Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de nationale onderwijsnormen zoals voorgeschreven door het Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC), Internationale Vereniging voor Technologie in Onderwijsnormen voor Docenten (ISTE-T), Raad voor Buitengewone Kinderen (CEC) en de Nationale Vereniging voor Het onderwijs van jonge kinderen (NAEYC).

Deze versie van de Master of Education in de kleuterschoolonderwijs en de Vroegschoolse Speciale Opleidingsgraad leidt niet tot de initiële lerarenlicentie. Dit programma wordt aanbevolen voor opvoeders die hun carriere-specialisatie willen verbeteren of zich voorbereiden op rollen die geen certificering vereisen, zoals binnen particuliere of parochiale organisaties. GCU biedt ook een initiële licentie-versie van de Master of Education in Vroegschoolse Opvoeding en Vroegschoolse Special Education.

degree Outcomes

Versterking van speciale klaslokalen en programma's voor onderwijs

Afgestudeerden van dit afstudeerprogramma voor het voortgezet onderwijs van de jonge jeugd worden voorbereid als niet alleen opvoeders, maar stewards van kinderen. Leer ethische beslissingen nemen in het klaslokaal, evenals advocaat op school, district en beleidsniveau. De nadruk wordt gelegd op uw vermogen om speciale behoeften te herkennen en te beoordelen, familie- en samenwerkingssamenwerking te initiëren en de opvoeding van jonge kinderen met en zonder uitzondering te bevorderen.

Wat je leert

Word goed vers vers in de behoeften van uitzonderlijke kinderen

In dit speciaal onderwijsprogramma voor vroege kinderjaren gaat u de volgende onderwerpen en begrippen onder de loep nemen:

  • Vroege jeugdgroei en ontwikkeling
  • Gezins- en gemeenschapsvoorspraak
  • Onderwijsmethoden voor taal, geletterdheid, sociale studies, de kunst en gedragsinterventie
  • Classroom engagement en management voor typisch en atypisch gedrag
  • Evaluatie, monitoring en bijhouden van speciale behoeften bij jonge kinderen
  • Filosofische, professionele en historische basis van de vroege kinderopvoeding

Uitkomsten carrière

Levert deskundigheid in het voortgezet onderwijs

Afgestudeerden van de non-licentiaire Master of Education in het kleinschoolonderwijs en het vroegschoolse speciale onderwijsprogramma zijn gekwalificeerd om veel beroepen te volgen, waaronder onderwijs, administratie, coördinatie van programma's en beleidsvorming. Het non-licenseure spoor is voordelig voor mensen die rollen zoeken die geen lerarencertificering nodig hebben, waaronder die binnen charter, privé-en vroegschoolse schoolomgevingen. Andere potentiële carrierepaden zijn onder meer kinderontwikkelingscentrum leiderschap, familie diensten en programma consulting.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet