Lees de Officiële Beschrijving

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid Zuigelingen aan Kinderdagverblijven voor Academisch Succes

Verbeter je begrip van jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het Early Childhood Education programma. Aangeboden door GCU's College of Education, biedt dit MEd in Early Childhood Education-programma een grondige evaluatie van geletterdheidsontwikkeling, kinderbegeleiding en groei. Leer de concepten om je onderwijs en leer te verbeteren in de 21ste eeuwse dagbars, kleuterscholen en basisscholen.

In dit opleidingsniveau programma oefent u uw kritische denkvaardigheden uit om kinderontwikkeling en vroege interventies te onderzoeken voor de geboorte tot de derde graad. Door een streng curriculum te implementeren onder leiding van deskundige faculteit, streven we ernaar uw onderwijsmethoden te verfijnen met behulp van evidence-based onderzoek en toegepaste strategieën. Veldervaring kansen in uw Master of Education in het Early Childhood Education programma blootstellen u aan het werken met verschillende leeftijdsgroepen en jeugd van verschillende ontwikkelingsfasen en intellect.

degree Outcomes

Leer de vaardigheden van effectieve kinderopvang

In het MEd in Early Childhood Education programma ontwikkelt u de basis voor vroegtijdig leren. Onderzoek naar kinderontwikkeling en groei biedt de basis voor het onderwijs en biedt manieren om de mijlpalen te beheersen. Onderzoek kinderbegeleiding en -activiteit tijdens stageopleidingen in meerdere klaslokaalinstellingen om uw leren van onderwijs- en beoordelingsmethoden te ondersteunen.

Wat je leert

Studie Curriculum voor Vroegschoolse Opvoeding

In dit vroege jeugdopleidingsprogramma studeert u onderwerpen zoals:

  • Instructiemethoden voor de uitzonderlijke leerling en niet-engelse sprekers
  • Classroom engagement en management technieken
  • Ontwikkelingsmijlpalen en methoden van evaluatie
  • Curriculumontwikkeling en -onderwijs voor taalkunsten, wiskunde, wetenschap, gezondheid, sociale studies en de kunst

Uitkomsten carrière

Word een Uitstaande Opdrachtgever

Gemeenschappelijke banen na de Master of Education in Early Childhood Education omvatten voorschoolse leraar, kinderopvang directeur, kinderontwikkeling specialist, schoolprogramma directeur en onderwijs advocaat. Potentiële werkplaatsen zijn kinderopvangcentra, kinderopvangcentra of sociale dienstbureaus.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbare statistieken over dit programma voordat het werd herzien, gaf aan dat 50% van de studenten op tijd (binnen 16 maanden) afgestudeerd was en afgestudeerd werd met een mediane leningskuld van $ 30.253.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet