Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je kinderjaren Speciale Opleidingsgraad

Gespecialiseerd in de unieke behoeften van jonge kinderen met diverse leervaardigheden door de Master of Education te verdienen in het kleinschoolonderwijs en in het vroege jeugdonderwijs. Ontworpen voor toekomstige docenten met een bacheloropleiding op een niet-onderwijsveld, leidt dit programma tot de initiële lerarenlicentie.

Help tegemoet aan de toegenomen vraag naar bekwame en gecertificeerde kinderjaren special education professionals. Deze masteropleidingen in het voortgezet onderwijs van de jeugdopleiding geven studenten een praktische opleiding in pedagogiek en methodologieën, alsmede een diepgaand onderzoek naar de psychologische, emotionele en ontwikkelingsbehoeften van jonge kinderen.

Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de professionele opleidingsnormen van het Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC), de Internationale Vereniging voor Technologie in het Onderwijsnormen voor Docenten (ISTE-T), de nationale vereniging voor het onderwijs van jonge kinderen (NAEYC) en de Raad Voor uitzonderlijke kinderen (CEC).

De Grand Canyon University biedt ook een non-licensure versie van de Master of Education in Vroegschoolse Opvoeding en Vroegschoolse Special Education.

degree Outcomes

Leer de kunst van het kleinschoolonderwijs

Verkrijg gespecialiseerde expertise in onderwijsmethoden, pedagogiek, onderwijsbeleid, gezondheid en ontwikkeling van vroege kinderen en familieondersteuning. Deze meesters in het speciaal onderwijs voor vroege jeugd bereiden je voor om in zowel algemene als speciale onderwijsomgevingen te presteren die studenten vanaf de geboorte door middel van graad 3 dienen.

Wat je leert

Word een expert in diverse leermogelijkheden

Binnen dit programma voltooien de leerlingen 224 uur ervaring in de geboorte door middel van klas 3 klaslokalen in zowel speciale als algemene onderwijsomgevingen. Studenten nemen ook deel aan 16 weken studentenonderwijs, bestaande uit 8 weken in een K-3 algemene onderwijsmilieu en 8 weken in een K-3 speciale onderwijsmilieu. Je voltooit ook cursussen op de volgende gebieden:

  • Vroege jeugdgroei en ontwikkeling
  • Gezins- en gemeenschapsvoorspraak
  • Onderwijsmethoden, klas management en pedagogiek
  • Beoordeling, diagnose en interventie met ontwikkelingsvertragingen en andere speciale behoeften
  • Nationaal en Arizona-based educatiebeleid

Uitkomsten carrière

Wees een advocaat voor het vroege leren van de 21ste eeuw

Word een geïnformeerde leraar of interventie als afgestudeerd aan de Master of Education in het Vroegschoolonderwijs en het Vroegschoolse Speciaal Opleidingsprogramma. Dit programma kwalificeert u om een ​​geboorte te krijgen door middel van educatieve leraren in de publieke en private scholen, evenals andere instellingen die lerarencertificering vereisen.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet