meester van het onderwijs in curriculum & onderwijs

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Education in Curriculum & Instructie

&nbsp

De masteropleiding is bedoeld om het Thaise Ministerie van het huidige beleid Education, oorspronkelijk gestart in de Thaise Education Act BE ondersteunen 2542/1999 en wijziging (Tweede National Education Act BE 2545/2002), van het verbeteren van onderwijs in Thailand en het maken van het meer studenten in het midden . Meer specifiek is het de bedoeling om te voldoen aan de behoeften van de steeds toenemende aantal tweetalige, Engels programma (EP) en de Engels-medium scholen die een vitale rol spelen bij de lopende het ministerie de plannen voor onderwijsvernieuwing. Daartoe zal de masteropleiding richten zich op de praktische vaardigheden van leraren op vier belangrijke onderwerpen, Engels, wiskunde, maatschappijleer en Wetenschap te leveren, door middel van het Engels.

&nbsp

Het programma beoogt begrip van de taal-gerelateerde behoeften van leerlingen uit niet-Engels sprekende achtergronden en zoeken naar manieren om aan deze behoeften. In lijn met de hedendaagse onderzoek naar leren en pedagogie, zal de potentiële methoden in de belangrijkste thema's worden getest, geëvalueerd en geïmplementeerd. Er zal een sterke nadruk op wat er in de klas te zijn, en het programma zal gebruik van de middelbare scholen in het gebied en de student de eigen werkplek te maken (indien aanwezig) om te vragen over hoe de belangrijkste onderwerpen zijn het meest effectief leren verkennen en onderwezen.

&nbsp

Het programma heeft tot doel een sfeer waarin leerlingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren, veel lezen, nadenken over hun professionele praktijken, en zijn actief navraag in hun vooruitzichten.Bijgevolg traditionele 'Stand and Deliver' lezingen worden tot een minimum beperkt, met studenten besteden enorm veel tijd in de klas en buiten op praktische 'hands on' taken (alleen, in tweetallen of in kleine groepen) met de steun en feedback van het programma docenten.

&nbsp

&nbsp

Duur van het programma

&nbsp

Dit is een drie-semester programma (uitgaande van full-time modus) die leidt tot de graad van Master of onder-wijs in het curriculum en instructie. De progressie van de studenten zal worden beheerst door hun prestaties in de vakken en in overeenstemming zal zijn met de Universiteit Academisch reglement. De M.Ed moet worden vol-tooid door full-time studenten binnen 5 academische jaren, maar niet vóór 1 academisch jaar, en part-time studenten binnen de 8 academische jaren, maar niet voordat twee academiejaren.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Alle aanvragers moeten voldoen aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Universiteit. Op het moment van toelating, moet de aanvrager beschikken over:

  • vaardigheid in het Engels (voor gedetailleerde specificaties zie hoofdstuk 7 hieronder);
  • een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en zijn zonder overdraagbare ziekten;
  • een duidelijk overzicht van goed gedrag.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder