Meester van het onderwijs in basis- en secundair onderwijs (curriculum, assessment en instructie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Algemeen overzicht van de M.Ed. Basis- en secundair onderwijs - Curriculum, Assessment en instructie Concentratie

De Master of Education programma in het basisonderwijs en secundair onderwijs met een concentratie in Curriculum, Assessment en instructie is ontworpen voor basisscholen, middelbare niveau, en leraren middelbare school die, terwijl de voortzetting van een carrière in het klassikaal onderwijs, streven naar verantwoordelijkheid en leiderschap op zich nemen in het verbeteren van de prestaties van studenten met betrekking tot de staat en federale normen door te focussen op de gebieden van het curriculum, assessment, en instructie. De M.Ed. programma wordt aangeboden, zowel op de campus en als een online programma. Een minimum van 33 credits vereist.

Het College van Onderwijs en Human Development is de grootste aanbieder van undergraduate en graduate professionele opleidingen en educatieve onderzoeksbeleid in Maine. Het College graduate programma's voor te bereiden leraren en andere specialisten om op onderzoek gebaseerde kennis, de praktijk geteste ervaring en de nieuwste technologie toe te passen om te helpen het adres van de veranderende behoeften van scholen, hogescholen, kinderen en gezinnen. Als het huis van de gehele staat, regionale en nationale onderzoeks- en professionele ontwikkeling programma's, is het werk van het college op de hoogte en innovatief.

Graduate programma's zijn ontworpen om te verrijken en uit te breiden theorie, praktijk en leiderschap. Het kenmerk van afgestudeerde werk bij het College-mentoring werkt nauw samen met een faculteit adviseur wiens doel het is om ervoor te zorgen dat de student programma's voldoen aan de unieke behoeften. Kleine klassen, onder leiding van algemeen erkende faculteit, aan te moedigen debat, onderzoek en discussie gebaseerd op echte ervaringen en actuele thema's. Flexibiliteit is ingebouwd in individuele programma's de grootste impact in specifieke gebieden van nood mogelijk. Deze zelfde inzet voor individuele groei en de vraag is ingebakken in straathoekwerk en onderwijs op afstand. Faculteit leden reizen rond de staat elk jaar graduate cursussen te geven en in overleg met cohorten van studenten die te ver wonen van de campus voor een redelijke woon-werkverkeer, en bieden vele cursussen met behulp van afstand formats.

Programma-eisen

Het basisprogramma voor deze M.Ed. programma omvat de volgende cursus eisen:

 • EHD 520: Educational Assessment
 • EHD 521: Evaluatie van de Instructie
 • EHD 533: Dynamica van het Curriculum
 • SAR 540: Inleiding tot de studenten at Risk
 • EHD 586: Seminar: Action Research in PreK-12 scholen
 • EHD 587: Practicum: Action Research in PreK-12 scholen
 • EAD 551: Dynamiek van Verandering in scholen
 • EDT 520: Methoden van het onderwijs met Computer Technology
 • Drie Keuzevakken - keuzevakken moeten door hun adviseurs worden goedgekeurd (cursussen in technologie, in het speciaal onderwijs en in de inhoud gebieden zijn sterk aanbevolen).

Cursus Beschrijvingen De Master of Education (M.Ed.) in het basisonderwijs en secundair onderwijs wordt verleend aan de voltooiing van een geplande programma van de studie die een minimum van 33 uur semester omvat. Die semester uur kan tot 6 uur van de goedgekeurde overdracht cursussen van een volledig erkende hogeschool of universiteit, die bij die instelling in een gedeeltelijke vervulling van haar eisen voor een graduaat, of tot 12 uur van de goedgekeurde overdracht cursussen van de Universiteit aanvaardbaar zou zijn van Maine. In plaats van een scriptie, deze M.Ed. programma vereist de voltooiing van het actieonderzoek, over het algemeen in het laatste jaar van de studie. Het doel van deze eis is tot demonstratie van leren die plaats over het programma als geheel mogelijk te maken. Al het werk voor de M.Ed. programma moet binnen zes jaar van inschrijving worden afgerond.

AANMELDINGSINFORMATIE

Kandidaten voor de M.Ed. graad in het basisonderwijs en secundair onderwijs wordt verwacht dat een voorbereidingsprogramma leidt tot leraar certificering te hebben afgerond. Kandidaten voor de toelating die een undergraduate GPA bereikt van 3,0 of hoger (op een 4-puntsschaal) niet verplicht om een ​​toelatingstest nemen. Degenen met een undergraduate GPA beneden 3,0 wordt verwacht dat de Miller Analogieën Test (of GRE) te nemen en hun MAT (of GRE) scores te leggen aan de Graduate School.

Wanneer u klaar bent om toe te passen zijn, neem dan eerst evalueren van de toepassing instructies. Dan, vul uw online applicatie.

Voor meer informatie over de toelating tot dit programma, dan kunt u contact opnemen met:

 • Owen Maurais (Owen_Maurais@umit.maine.edu) of
 • Dr. John Maddaus (John_Maddaus@umit.maine.edu)
umoed01

Wat kan ik doen met een M.Ed. Basis- en secundair onderwijs - Curriculum, Assessment en instructie Concentratie?

Onze studenten waardevolle vaardigheden in leiderschap en effectief onderwijs alsook vaardigheden in het uitvoeren van actieonderzoek op de onderwijspraktijk.

Onze afgestudeerden hebben expertise in de nieuwe methoden van evaluatie en versterking van strategieën en instrumenten om het leren van studenten te evalueren. Met deze kennis en ervaring die je de mogelijkheid hebben te beoordelen, te wijzigen en suggereren alternatieve doelen en strategieën in het leren van het ontwerp, instructie en assessment.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered ... Lees meer

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered by leading faculty, in areas such as business, social work, bioinformatics, digital curation, and engineering. Lees Minder