meester van het internationale bedrijfsleven

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of International Business

Zoals economieën van de wereld blijven verstrengelen, bedrijven en internationale bedrijven eisen globale managers die begrijpen hoe organisaties samenwerken in het sociaal-culturele en politieke omgevingen. Zakelijke professionals die in de internationale betrekkingen en de wereldwijde handel van de rol van de overheid te begrijpen zal een duidelijk voordeel in deze omgevingen. In antwoord op deze groeiende behoefte, de Darla Moore School of Business heeft de Master of International Business (MIB) programma en de MIB Double Degree-programma.

Waarom een Moore School MIB?

Top-ranked openbare universiteit in het internationale bedrijfsleven categorie voor 23 opeenvolgende jaren in de enquête van "America 's Best Graduate Schools " - de VSNews & World Report

# 3 voor "internationale ervaring " onder alle graduate business schools wereldwijd - Financial Times

De Moore School is een internationaal erkend leider in het internationale bedrijfsleven het onderwijs. De school heeft de krachten gebundeld met twee andere belangrijke spelers op het podium internationaal onderwijs: politieke wetenschap en recht. Het 's niet alleen over het bedrijfsleven - het ' s over publieke versus private, politiek versus religie en geschiedenis vs de toekomst. Het 's over elkaar in verband de beschikbare menselijke en economische factoren in het begrijpen van de markt en waar de toekomstige middelen het beste toneelstuk.

Het 's over het beheersen van het internationale bedrijfsleven.

Programma-overzicht

De Moore School MIB (1 jaar):

• Is een eenjarige, interdisciplinaire graduate programma gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Darla Moore School South Carolina's of Business, Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen (Politicologie) en de School of Law.

• Zorgt voor een appreciatie van de culturele, sociaal-politieke en institutionele instellingen waarbinnen wereldwijde ondernemingen opereren.

• Ontwikkelt een cross-disciplinair internationale mindset produceren van wereldklasse leiders

De MIB Double Degree (2 jaar):

• Geeft studenten de mogelijkheid om twee semesters doorbrengen in het buitenland studeren aan een zeer erkende universiteit, evenals twee semesters aan de Moore School voltooien van de MIB graad.Na twee jaar, zal afgestudeerden twee masters diploma hebben behaald uit twee verschillende universiteiten!

• Biedt meerdere double degree mogelijkheden voor onze studenten in samenwerking met verschillende universiteiten over de hele wereld, waaronder:

  • Grande École ESCP Europe in Parijs, Frankrijk;
  • Koç Universiteit in Istanbul, Turkije, en de
  • Universiteit van Mannheim in Mannheim, Duitsland.

Toelatingscriteria voor de MIB-programma zijn:

  • Undergraduate degree in business (bij voorkeur met het internationale bedrijfsleven grote of accent)
  • Vaardigheid in een vreemde taal
  • Concurrerende GMAT-score
  • Internationale ervaring / blootstelling
  • Blijk gegeven van leiderschap

&nbsp

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Lees meer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Lees Minder
Columbia , Columbia + 1 Meer Minder