Lees de Officiële Beschrijving

Master of Handicap en inclusie Studies

De Master of Handicap en inclusie Studies onderzoekt de kwesties die diverse aanverwante sociale normen te produceren en heeft tot doel beoefenaars die ze uit te dagen te produceren. Het programma onderzoekt de hedendaagse theorieën, methoden en praktijken met betrekking tot het brede gebied van arbeidsongeschiktheid en integratie studies.

Master of Handicap en inclusie Studies

Dit programma staat bekend om zijn basis in een sociale rechtvaardigheid model van inclusieve gemeenschap en de onderwijspraktijk en relevant voor een verscheidenheid van professionals die werkzaam zijn in maatschappelijke organisaties en scholen, en de betrokkenen met een handicap belangenbehartiging en rechten is.

Het bestuderen van de Meester van Handicap en inclusie Studies (MDInS) zul je een sterkere inzicht in het sociale leven en de verschillen tussen ons te krijgen, en daag de huidige benaderingen gebruikt in de onderwijssector en daarbuiten.

Het programma neemt een interdisciplinaire benadering die put uit het onderwijs, psychologie en sociale wetenschappen.

Als afgestudeerde, zult u een beter begrip van concepten, kwesties en discussies aan te tonen op het gebied van disability studies, in het bijzonder in uw eigen onderzoek. Het denken kritisch en creatief, zult u actuele thema's, onderzoek en geavanceerde wetenschap op het gebied van disability studies evalueren en werken proactief om professionele relaties met anderen in het veld te ontwikkelen.

Programma hoogtepunten

De MDInS maakt de mogelijkheid van flexibele studie, met zowel full-time (meer dan 1-1,5 jaar / s) of part-time opties beschikbaar.

Dit heeft een actief programma op Waikato voor de afgelopen 20 jaar (voorheen bekend als "Speciaal Onderwijs", veranderd in de huidige naam in 2011).

Carrièremogelijkheden

  • Community Leader
  • beleid Analyst

Toelating en inschrijving

Entry Criteria

Een eerste graad of equivalent daarvan in een verwante subject, waarbij ten minste een B gemiddeld 300 level kranten.

Toepassen

Vul het online registratieproces.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 27 andere vakken van The University of Waikato »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Juli 2019
Duration
12 - 18 maanden
Voltijd
Prijs
- Binnenlandse kosten: $ 7,044- $ 7,588 per jaar / International Kosten: $ 27.825 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Juli 2019