Meester van functioneel beheer en systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bent u op zoek naar een carrière als business analist of ICT-manager? De Master of Business Information Management and Systems is ontworpen om u te voorzien van een goed begrip van zakelijke informatie systemen instrumenten en concepten als ze worden toegepast op diverse zakelijke omgevingen. U zult informatiesysteem instrumenten leren op gebieden als informatie management, enterprise resource planning, business intelligence, project management en business planning.

Je wordt opgeleid in het systeem analyse en ontwerp methoden voor zakelijke informatie-systemen vanuit het perspectief van de verbetering van bedrijfsprocessen. Je zult werken aan team-based echte wereld business intelligence projecten. In het proces zul je vaardigheden in de analyse, informatie en data-analyse, probleemoplossing ICT, en de ontwikkeling van het systeem vaardigheden te verwerven.

U moet 16 verplichte vakken (240 studiepunten) te voltooien.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Engels als voertaal in het hoger studies worden aanvaard.

Let op: Engels als voertaal in het vorige onderzoek niet zal worden aanvaard als basis voor de toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6.0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): minimale score van 64 met geen communicatieve vaardigheden scoren minder dan 59.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een graad van C of hoger.

Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

De minimale toelatingseis is het succesvol afronden van een Australische bachelor diploma (of het equivalent). Verworven competenties ontwikkeld door middel van relevante werkervaring of professionele erkenning, waar het wordt geacht ten minste gelijk is aan die verkregen door middel van een Bachelor diploma te zijn, kan worden beschouwd. Bij het maken van een aanbod aan de aanvrager, zal de universiteit aandacht besteden aan een aantal factoren om te bepalen of een aanvrager van de capaciteit om te werken aan een Master-niveau, met inbegrip van academische record, Kennis van het Engels en / of werkervaring heeft aangetoond. (Optioneel) De Bachelor diploma (of gelijkwaardig) moet worden beschouwd als verwant aan de toegang tot een 1,5 jaar Master te krijgen, anders zal de aanvrager in aanmerking komen voor een 2 jaar masteropleiding.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is opgebouwd aan de accreditatie-eisen van de Australische Computer Society (ACS) die wordt erkend zowel nationaal als internationaal voor excellentie in informatie- en communicatietechnologie te voldoen.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder