Meester van Footwear Innovatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Footwear Innovation

SLEM meester van Footwear Innovation richt zich op het opbouwen van internationale toekomstvisie, design thinking, schoeisel deskundigheid, ondernemersvaardigheden en professionele houding die alle onmiddellijk naar de schoenindustrie worden toegepast tijdens de lessen en projecten.

De lessen vinden plaats in Nederland en in China, waardoor studenten een brede kijk op de wereld in alle aspecten van het schoeisel bedrijfsleven en daarbuiten.

Als SLEM student u zal voortdurend te verbinden met een breed scala van professionals, de opbouw van uw netwerk vanaf het allereerste begin van het programma. Deze aanpak zorgt ervoor dat bij het afronden van de masteropleiding, zal je in staat bent om uw eigen bedrijf, werken freelance start en / of het land een baan overal in de wereld te zijn.

Het toepassen van de theorie

Onze methode kan worden samengevat als: bewust, wordt geïnformeerd en pro-actief.

SLEM programma's vereisen een actieve deelname in uw onderwijs in plaats van passief verwacht de faculteit 'vul je brein'. Dit is de reden waarom we altijd proactiviteit en flexibel denken te stimuleren: het curriculum omvat persoonlijke ontwikkelingsplannen dat iedere student werkt op als groep projecten. Deze zullen worden gedefinieerd en bevorderd door het programma. Dit formaat genereert het enthousiasme, de druk en de creativiteit die nodig zijn om informatie om te zetten in kennis.

SLEM meester van Footwear Innovatie is een zeer intensief programma, dus we raden het hebben van een veeleisende baan tijdens de Master.

Het bouwen van uw netwerk

Throughout het programma dat u hebt continually de mogelijkheid om te bouwen en het verhogen van uw professionele netwerk. Verschillende klassen en seminars van de master staan ​​ook open voor professionals. Dit betekent dat je klasgenoten zijn niet alleen uw collega's, maar ook CEO's, ontwerpers, marketing managers, retailers, etc.

Nederland is één van de grootste spelers op de Europese markt op het gebied van import en export van schoeisel en de regio Waalwijk herbergt meer dan 250 schoenen en leder bedrijven. Bovendien worden lessen gegeven door een breed scala van internationale gastdocenten - alle experts uit de industrie - elk te brengen in een groot netwerk van hun eigen land.

Als een full-time masterstudent krijgt u de gelegenheid om samen te werken in kleine teams aan real-life projecten voor internationale merken, instituten en NGO's. Je zal ook voortdurend betrokken in onderzoek, waarbij een bezoek aan alle soorten van beurzen en andere evenementen omvat industrie, zowel in Nederland als in het buitenland.

In het derde trimester kunnen je samen met een mentor uit de industrie, die zal u helpen uw doel te bereiken door het geven van feedback, contacten en coaching op een regelmatige basis. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​SLEM vertegenwoordiger op verschillende internationale beurzen en evenementen, waar je jezelf kunt op de kaart gezet door te spreken met professionals uit de industrie te zijn.

Innovatieve sociaal ondernemerschap

SLEM stimuleert constant innovatief sociaal ondernemerschap en stelt u in staat om te beginnen met het bouwen van uw eigen bedrijf tijdens het programma.

We denken dat in de nabije toekomst de meeste mensen zullen werken aan projecten in het internationale, flexibele teams van onafhankelijke freelancers en ondernemers, in plaats van het hebben van een baan als werknemer voor slechts één bedrijf. Op SLEM is dit de toekomst die we actief creëren. Studenten leiden en uitvoeren van alle projecten aangeboden tijdens het programma nauw samen met de betrokken bedrijven en organisaties. Om dit te bereiken, het curriculum omvat en vereist teamwork, feedback, project- en business management, time management en professionele houding.

Alle kennis, vaardigheden en attitude opgedaan tijdens het programma komen samen in het afstudeerproject, dat omvat het creëren van een nieuw product en / of business concept dat de schoenenindustrie zal innoveren op een zinvolle manier. U kunt deze individueel of in teams te doen en maken het de start van uw werkelijke bedrijf dat u zal blijven werken na het afstuderen.

Programma

De kapitein van Footwear Innovatie bestaat uit drie trimesters van elk drie maanden. De eerste trimester vindt plaats in Nederland, de tweede in China en de laatste kan men weer in Nederland (of in een regio die aan uw specifieke afstudeerproject relevant is). De afsluitende diploma-uitreiking vindt altijd plaats op het hoofdkantoor van SLEM in Waalwijk.

Gedurende het programma zal de nadruk liggen op innovatief en toekomstgericht denken en hoe dit van toepassing op de schoenenindustrie op een manier die positieve verandering creëert. Je zult onderwerpen en kwesties te beoordelen vanuit alle hoeken, zoals alle aspecten gecombineerd je diepgaande kennis van de huidige stand van zaken in de internationale schoenenindustrie en een diepgaand inzicht in de toekomstige kansen zal geven.

Klassen voor de eerste twee trimesters rubrieken worden ingedeeld, elk een week lang, met week breekt voor persoonlijke ontwikkeling (en weekend) werken aan afzonderlijke of bedrijfsprojecten. In het laatste trimester uitsluitend richten u op het creëren van je eigen afstudeerproject. Tijdens dit trimester je geen klassen hebben, maar bent u verplicht om regelmatig bijeenkomsten met docenten en externe mentoren hebben, in persoon of online.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLEM (Shoes Leather Education Museum) is an international innovation and education centre for footwear that includes a consulting department, a forecasting department, a footwear museum and an educati ... Lees meer

SLEM (Shoes Leather Education Museum) is an international innovation and education centre for footwear that includes a consulting department, a forecasting department, a footwear museum and an education institute that offers full-time programs as well as part time workshops for professionals. Lees Minder
Tilburg , Guangzhou , Florence + 2 Meer Minder