Read the Official Description

Meester van Film en Televisie

De Master of Film and Television is een praktijkgericht graduate cursussen diploma studeerde full-time meer dan twee jaar, met de mogelijkheid om na het eerste jaar af te sluiten met een Graduate Diploma van Film en Televisie.

Studenten specialiseren zich in een stroom gekozen uit: Narrative, Animatie, of Documentaire. Let op: er zullen geen toegang tot Jaar 1 voor Animatie in 2013. Aanvragers kunnen alleen van toepassing voor de directe toegang tot Jaar 2 (ervan uitgaande dat de selectiecriteria is voldaan)

Studenten worden getraind in methoden van onderzoek, scherm taal en schrift, en dan schrijven, regisseren en bewerken van hun eigen producties. Elke student is verantwoordelijk voor de creatieve en technische productie van een groot project op een professioneel niveau.

De Graduate Diploma van Film en Televisie is een uitgang kwalificatie voor studenten die met goed gevolg de eerste 100 punten van de cursus.Kandidaten die houder zijn van een Graduate Diploma van Film en Televisie, of gelijkwaardig, kunnen van toepassing zijn voor directe toegang tot jaar 2 van de equivalente stroom binnen de cursus.


Duur:

  • 2 jaar full time (Dit opleidingsonderdeel kan niet worden deelgenomen tijd)
  • 200 punt Master Program met een uitgang kwalificatie van een Graduate Diploma (na 100 punten)


Campus:

  • Southbank


Entry:

  • Semester 1 alleen
  • Er is geen halverwege het jaar toegang
  • Succesvolle kandidaten kunnen niet uitstellen hun koers
Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by Victorian College of the Arts »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum